Inloggen
Inloggen op Cultuurlokaal.nlStuur berichten voor de agenda naar de redactie.

John Konijn exposeert

vr 3 november 2023 t/m za 2 december 2023

Vr 3 november tm za 2 december 2023 – Galerie

John Konijn exposeert weer met zijn schilderijen in Woerden! Je kent ‘m vast nog wel van het portret hiernaast. John is een bevlogen kunstschilder die voor de tweede keer in de galerie te gast is. Zijn naaste omgeving is een bron van inspiratie maar pas als zijn fantasie met hem op de loop gaat, ontstaan intrigerende kunstwerken. De ene keer zie je dat in het beeld, de andere keer in de uitwerking. Er zijn terugkerende thema’s in Johns werk, zeker, maar juíst door zijn veelzijdigheid is het een waar genot om uit zijn werk een expositie samen te stellen. Alsof je een wonderlijk verhaal met vier verschillende afslagen vertelt. Nu te zien in Woerden: bossen, parken, dromen en een spoorwegovergang.


De afbeeldingen bij deze uitnodiging geven slechts een impressie van Johns werk, meer dan anders. Bezoek de expositie om de olieverfgeur op te snuiven en het reliëf in zijn schilderijen van alle kanten te bekijken. Of ‘voel’ juist dat zijdezachte in weer andere werken.

De expositie is elke vrij- en zaterdag van 10-17 uur te zien van 4 november tot en met 2 december 2023. Wil je John persoonlijk ontmoeten, kom dan naar de officiële (maar ook lekker informele ;-) opening op vrijdagavond!

Feestelijke opening za. 4 november 15.30 uur.


Locatie

Galerie van Slagmaat
Leidsestraatweg 36, 3443 BV Woerden


Website: John Konijn exposeert


Over Galerie van Slagmaat

Meer informatie over Galerie van Slagmaat vindt u in de cultuurmap: Galerie van Slagmaat
Bezoekadres: Leidsestraatweg 36, 3443 BV Woerden
Contact: Mariëtte van Slagmaat | tel: 06-48729544 | e-mail: mariette@galerievanslagmaat.nl