Inloggen
Inloggen op Cultuurlokaal.nlStuur berichten voor de agenda naar de redactie.

Cultuur Platform Woerden

Cultuur Platform Woerden

Het Cultuur Platform Woerden (CPW) heeft als doelstelling de cultuur in Woerden te stimuleren en te verrijken. Dit doen we door verschillende kunstvormen met elkaar in contact te brengen en samenwerking te bevorderen. 
Daarnaast ondersteunt het Cultuur Platform initiatiefnemers van kunst en evenementen financieel via het Loket Culturele Zaken. 
 
Activiteiten
  • Cultuurcafé; Enkele malen per jaar organiseert het Cultuur Platform Woerden plenaire bijeenkomsten in de vorm van Culturele Cafés. (zie voor data de Agenda.) Het doel is om sneller met elkaar in contact te komen en ervaringen uitwisselen, fondsenwerving of samen werken bij een activiteit is zo een stuk makkelijker. Meestal vinden de café's plaats in wisselende culturele accomodaties. Iedereen, met interesse in kunst en cultuur in Woerden en omgeving is van harte welkom.
  • KunstPark; Een maal per jaar, samen met het akoestival, organiseert het CPW een kunstmarkt. "KunstPark" staat voor dé Woerdense kunst-, cultuur& lifestyle markt, waar je zelfgemaakte producten kunt bekijken en kopen. De Kunstmarkt is op dezelfde datum en plaats als het Akoestival. De afgelopen jaren is gebleken dat deze twee festiviteiten elkaar aanvullen en versterken.
  • Ondersteuning via Loket; Het Cultuur Platform is ook verantwoordelijk voor het functioneren van het Cultuur Loket, Bij dit loket kan iedereen met culturele initiatieven aankloppen voor ondersteuning.
  • Stadsdichter; Woerden heeft een stadsdichter, een initiatief dat door het CPW inhoudelijk en financieel wordt ondersteund.
  • CultuurAgenda's; het Cultuur Platform Woerden ondersteund de agenda's (activiteiten, exposities, workshops enz,) op de website van CultuurLokaal, deze activiteiten worden (deels) ook op de eigen website gepubliceerd.
Verder
Wie zit in het bestuur? Wat heeft het Cultuur Platform de afgelopen jaren ondernomen (jaarverslagen)? Lees meer over het CPW op de website.
 

Info & Contact

  • Vragen en/of informatie over culturele activiteiten ontvangen wij graag PER EMAIL:
  • Subsidieaanvragen (Loket): PER EMAIL
  • Culturele activiteiten voor de cultuuragenda:PER EMAIL

 

Meer weten over het CPW? zie de website

 

Volg ons ook op Facebook


Cultuur Platform Woerden

Contact
email: info@cultuurplatformwoerden.nl
website: https://www.cultuurplatformwoerden.nl/