Inloggen
Inloggen op Cultuurlokaal.nlStuur berichten voor de agenda naar de redactie.

Contact & Privacy

Cultuuragenda

Heb je een activiteit of workshop voor de cultuuragenda? Mail je informatie naar agenda@cultuurplatformwoerden.nl
 

Persberichten

Als het gaat om activiteiten die mede mogelijk zijn gemaakt door een subsidie van Cultuur Platform Woerden, dan ontvangen we je persbericht ook graag op pr@cultuurplatformwoerden.nl


Overige vragen

Wil je een Gebruikersaccount zodat je zelf berichten in de cultuuragenda kunt plaatsen? Yeehaa! Heb je vragen over je Cultuurmap? Of heb je een andere vraag? Mail dan naar agenda@cultuurplatformwoerden.nl 
 

Privacyverklaring

Deze verklaring is van toepassing op de diensten van Stichting CultuurLokaal, die tot 1 juli 2022 de eigenaar was van deze website. De meeste content op deze website is de afgelopen jaren door Karel van den Bosch verzameld en gepubliceerd, waarvoor hulde!

CultuurLokaal is ingeschreven in het Handelsregister bij de Kamer van Koophandel. Wij nemen de bescherming van persoonsgegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang en ongewenste openbaarmaking tegen te gaan. Er zijn geen externe partijen die, zonder onze toestemming, onze contactgegevens kunnen inzien of verwerken.

 

CultuurLokaal kan persoonsgegevens over u verwerken om een of meer van de volgende redenen:
  • U maakt gebruik van onze diensten;
  • U levert diensten aan CultuurLokaal
  • U heeft zelf aangegeven op de hoogte gehouden te willen worden van onze activiteiten;
  • U heeft toestemming gegeven, of verzocht om uw persoonsgegevens te mogen verwerken en/of gebruiken voor vermelding op de website CultuurLokaal.

Om afspraken met u na te kunnen komen, verwerken wij deze gegevens in onze database.

De gegevens worden opgeslagen op een beveiligde server. Wij verzamelen of gebruiken geen informatie voor andere doeleinden, tenzij in specifieke gevallen met uw toestemming vooraf.

We bewaren uw gegevens niet langer dan wettelijk verplicht of nodig voor de realisatie van de doeleinden waarvoor zij verzameld en verwerkt zijn. Voor vragen of bij onterechte vermelding kunt u mailen naar: agenda@cultuurplatformwoerden.nl

N.B. Cultuur Platform Woerden respecteert vanzelfsprekend ook je privacy en beschermt je persoonsgegevens met evenveel zorg.