Inloggen
Inloggen op Cultuurlokaal.nlStuur berichten voor de agenda naar de redactie.

Atelierroute eigen ateliers

za 7 oktober 2023 t/m zo 8 oktober 2023

In het weekend van 7 en 8 oktober 2023 organiseert de stichting Atelierroute Groot Woerden de atelierroute in Groot Woerden en exposeren kunstenaars in eigen ateliers. In de hele maand september exposeren kunstenaars ook in de etalages van winkeliers in centrum Woerden.

Op 29 en 30 september en op 6, 7 en 8 oktober 2023 is de overzichtstentoonstelling in het atelier van Galerie Van Slagmaat tijdens een overzichtsvoorstelling. 

Op deze website vind je meer informatie over de deelnemers aan de Atelierroute 2023, hun exposities, en hun kunstwerken.

De originele folder met plattegronden zijn gratis beschikbaar bij onder meer Galerie Van Slagmaat, VVV Woerden, en Stadsmuseum Woerden van 3 september tot en met 8 oktober 2023.

 

Het voornaamste doel van de stichting is kunstenaars in Groot Woerden een platform te bieden om hun kunstwerken en ateliers in een weekend tentoon te stellen, zo mogelijk met een maatje van buiten omgeving Groot Woerden. Daarnaast is het doel van de stichting publiek uit Groot Woerden en elders de gelegenheid te geven meer te weten te komen over kunst en kunstenaars in de omgeving Groot Woerden.


Locatie

Atelierroute Groot Woerden
Zie adressen deelnemende kunstenaars op website atelierroutegrootwoerden.nl


Website: Atelierroute eigen ateliers


Over Atelierroute Groot Woerden

Meer informatie over Atelierroute Groot Woerden vindt u in de cultuurmap: Atelierroute Groot Woerden
Bezoekadres: Zie adressen deelnemende kunstenaars op website atelierroutegrootwoerden.nl
Contact: Cor Luijendijk | tel: 06 410 36 102 | e-mail: tsmooi@atelierroutegrootwoerden.nl