Inloggen
Inloggen op Cultuurlokaal.nl


Nieuwsbrief
Opgeven voor de Cultuurlokaal.nl nieuwsbriefItems voor agenda of nieuws zenden naar info@cultuurlokaal.nl

Atelierroute Groot Woerden

Atelierroute Groot Woerden

                          1e weekend in oktober: Atelierroute Groot Woerden 
 
Sinds 2003 organiseerde de stichting Atelierroute Groot Woerden, op de eerste zaterdag en zondag in september, de Atelierroute Groot Woerden. Vanaf 2018 wordt dit het eerste weekend van oktober gehouden

De deelnemende kunstenaars, met of zonder maatje, hun huis of atelier open voor het publiek. De route bevat exposities met voor elck wat wils. Van brons tot plantaardige kunst, van schilderwerk en fotografie tot keramiek en textielkunst.

Er zijn ieder jaar nieuwe deelnemers en het is mede daardoor extra aantrekkelijk om bij de kunstenaars te gaan kijken. De deelnemende ateliers zijn herkenbaar aan de rode banier.

De bezoekers kunnen, als altijd, zelf bepalen waar zij de route willen starten.

Via de website van de atelierroute www.atelierroutegrootwoerden.nl kunt u het hele jaar door achtergrondinformatie krijgen over de kunstenaars, en hun werk bekijken.

 

Deelname

Kunstenaars uit de gemeente Woerden (Harmelen, Kamerik, Woerden en Zegveld) kunnen zich jaarlijks in februari aanmelden voor deelname door het invullen en opzenden van het inschrijfformulier dat vanaf eind januari is te downloaden op www.atelierroutegrootwoerden.nl.

 

Boekjes

De boekjes met de informatie van alle deelnemende kunstenaars en een overzichtskaart zijn vanaf medio augustus te koop bij de bibliotheken van Woerden, het Stadsmuseum Woerden, Galerie Van Slagmaat, VVV en diverse winkels(o.a. de Klerk en Bruna Voorstraat), herkenbaar aan de poster.

Ook bij de kunstenaars kunt u terecht voor een boekje.

 
 

Fotoalbum van Atelierroute Groot Woerden


Cultuur agenda - Atelierroute Groot Woerden


ZA 3 SEP 22
Genre: Beeldende kunsten
Atelierroute Groot Woerden
Winkeletalages Woerden centrum

ZA 1 OKT 22
t/m 02/10/2022
Genre: Beeldende kunsten
Atelierroute Groot Woerden
ateliers Kunstenaars


Exposities en tentoonstellingen - Atelierroute Groot Woerden


vr 2 september 2022 t/m zo 2 oktober 2022
 Kunstlint én atelierroute in 2022 Bron: facebook* Atelierroute Twee jaar lang was alleen het Woerdens KunstLint mogelijk, maar dit jaar bereiden we weer een atelierroute voor. Omdat het kunstlint een groot succes was willen we proberen in 2022 zowel... lees meer
Genre: Beeldende kunsten algemeen

za 1 oktober 2022 t/m zo 2 oktober 2022
Kunstlint én atelierroute in 2022 Bron: facebook* Atelierroute Twee jaar lang was alleen het Woerdens KunstLint mogelijk, maar dit jaar bereiden we weer een atelierroute voor. Omdat het kunstlint een groot succes was willen we proberen in 2022 zowel het... lees meer
Genre: Beeldende kunsten algemeen


Atelierroute Groot Woerden

Bezoekadres
Zie adressen deelnemende kunstenaars op website atelierroutegrootwoerden.nl

Contact
Cor Luijendijk
telefoon: 06 410 36 102
email: tsmooi@atelierroutegrootwoerden.nl
website: http://www.atelierroutegrootwoerden.nl