Inloggen
Inloggen op Cultuurlokaal.nl


Nieuwsbrief
Opgeven voor de Cultuurlokaal.nl nieuwsbriefItems voor agenda of nieuws zenden naar info@cultuurlokaal.nl

Winnaars Iris Trofee 2018

ma 10 september 2018 t/m ma 22 oktober 2018

Quitama Everaardt uit Woerden, lid van fotoclub Iris, heeft de Iris Wissel Trofee 2018 gewonnen met een bijzondere sfeerfoto. De jury bestond dit jaar uit Pieter van Leeuwen, fotograaf, docent en schrijver over fotografie, en Monique de Zwart, fotograaf en mentor fotografie.
De winnende foto van Quitama is genaamd “Maar horen jullie mij?”.
De winnende foto kwam uit in de categorie Vrij Werk, een van de drie categorieën van inzending. In de categorie Mensen viel de eerste prijs toe aan Ed van der Weijden, voor zijn prachtige portret getiteld “Old and wise”.

In de categorie Natuur werd de eerste prijs gewonnen door Paul Kastelein met “Catch”: een fraaie verstilde foto van visnetten in het water waarbij de lijnen een boeiend en evenwichtig patroon vormen.
De jury was over het algemeen zeer te spreken over de kwaliteit van de ruim 100 inzendingen. Sommige sprongen er duidelijk uit, ook wat betreft de kwaliteit van de afdruk.

De prijswinnende foto’s en een selectie van de overige inzendingen worden gepresenteerd in een expositie in de bibliotheek van Woerden van 10 september tot 22 oktober.
 


Fotoalbum van Winnaars Iris Trofee 2018


Locatie

Fotoclub Iris
bibliotheek Meulmansweg 27 Woerden

Over Fotoclub Iris

Meer informatie over Fotoclub Iris vindt u in de cultuurmap: Fotoclub Iris
Contact: Dick van Doorn | tel: 0348-418178 | e-mail: secretaris.iris@outlook.com