Inloggen
Inloggen op Cultuurlokaal.nlStuur berichten voor de agenda naar de redactie.

Atelierroute 2024

za 5 oktober 2024 t/m zo 6 oktober 2024

Inschrijven 2024

Hier kunt u zich inschrijven voor deelname aan de atelierroute 2024 (in eigen atelier en/of in één van de etalages in centrum Woerden). De Atelierroute in eigen atelier zal op 5 en 6 oktober 2024 plaatsvinden. De expositie in de etalages zal van 7 september tot en met 6 oktober 2024 plaatsvinden.

Uw inschrijving is pas definitief na ontvangst van:

(1) het inschrijfgeld van EUR 40 op bankrekeningnummer NL28 INGB 0009 4425 63 onder vermelding van de naam van de deelnemer en de titel van het kunstwerk. De kosten voor deelname zijn EUR 40. Het maakt daarbij niet uit of u meedoet in de etalage, uw eigen atelier of beide; en

(2) een scherpe en duidelijke foto van uw kunstwerk voor de overzichtstentoonstelling, en - als u meedoet aan de etalage - een foto van uw kunstwerk voor in de etalage verzonden naar tsmooi@atelierroutegrootwoerden.nl; en

(3) een foto van de deelnemende kunstenaar.

Als u voor de eerste keer meedoet, vragen wij u in totaal drie foto's van uw kunstwerken voor een impressie van uw werk  toe te sturen per e-mail (inclusief uw kunstwerk genoemd onder (2) hierboven).

Als u mee doet met een maatje van buiten Groot Woerden, dan zal het maatje zich ook apart moeten inschrijven en het inschrijfgeld van EUR 40 moeten voldoen.

De inschrijving voor de atelierroute 2024 sluit op 1 juni 2024.

Met de inschrijving gaat u akkoord met de voorwaarden van de atelierroute, deze kunt u hier vinden. Deelname is voor eigen rekening en risico.

Kunstenaars uit Woerden, Harmelen, Zegveld en Kamerik kunnen zich tot 1 juni 2024 inschrijven voor deelname aan de Atelierroute 2024. Als u ook, of uitsluitend, wilt exposeren in een etalage in centrum Woerden dient u dat in onderstaand formulier aan te geven en een foto van het kunstwerk voor in de etalage ook voor 1 juni 2024 aan de Atelierroute toe te sturen per e-mail. We zien uw inschrijving voor de Atelierroute 2024 graag tegemoet. Uw inschrijving is definitief na ontvangst van de foto van uw kunstwerk voor op de website (let op: als u (ook) meedoet aan de etalage dient u ook een foto van het kunstwerk voor in de etalage te delen) en overboeking van het inschrijfgeld in 2024.


Locatie

Atelierroute Groot Woerden
Zie adressen deelnemende kunstenaars op website atelierroutegrootwoerden.nl


Website: Atelierroute 2024


Over Atelierroute Groot Woerden

Meer informatie over Atelierroute Groot Woerden vindt u in de cultuurmap: Atelierroute Groot Woerden
Bezoekadres: Zie adressen deelnemende kunstenaars op website atelierroutegrootwoerden.nl
Contact: Cor Luijendijk | tel: 06 410 36 102 | e-mail: tsmooi@atelierroutegrootwoerden.nl