Inloggen
Inloggen op Cultuurlokaal.nl



Stuur berichten voor de agenda naar de redactie.

Jubileumconcert: Kunst Na Arbeid uit Zegveld bestaat 60 jaar

za 5 november 2022

Aanvang 18.30 uur, zaal open 18.00 uur Entree gratis

Vier met ons het 60-jarig jubileum van KNA!

Het concertprogramma bestaat uit muziek uit de jaren '60 tot heden, afwisselend uitgevoerd door fanfare, slagwerk en majorettes, maar ook gezamenlijk en zelfs met publiek! Het wordt een groot muzikaal feest met een verloting, foto's van 60 jaar KNA en oude dorpsfilms. Na afloop kunnen de voetjes van de vloer op de afterparty met The Force Road Show. Iedereen is welkom op deze feestelijke avond!

 

Muziekvereniging Kunst na Arbeid vormt al 60 jaar het muzikale hart van Zegveld (gemeente Woerden).

De vereniging verzorgt vele muzikale evenementen zowel binnen als buiten de gemeentegrenzen. Het repertoire is zeer divers, van lichte muziek tot klassieke concertwerken en van film- tot marsmuziek. De vereniging bestaat uit (lokale) muzikanten en majorettes; van jong (5 jaar) tot ouder (70+) voelt zich thuis bij KNA. 

 

Het jubileumconcert is gratis toegankelijk. Het concer begint om 18:30 uur en duurt twee keer drie kwartier met een pauze ertussen. Na de pauze is er een verloting met mooie prijzen. Na afloop van het concert is er vanaf 21:00 uur een afterparty met DJ The Force Roadshow die muziek uit de jaren '60 draait. Tijdens deze afterparty worden foto's uit het KNA-archief getoond en draait er een dorpsfilm van Zegveld. 

 

De organisatie over de grote feestavond "We hebben voor deze gelegenheid zo'n 300 oud-leden aangeschreven. Ongeveer 80 mensen hebben zich inmiddels aangemeld. Het aanmelden is puur ter indicatie voor de Milandhof om een idee te krijgen hoeveel mensen erop af komen. We verwachten ook 'gewone' dorpsbewoners, daarom hebben we vorige maand in Zegveld een 'KNAatje' (informatieblad/boekje) verspreidt." Door vrijwilligers van KNA wordt de sporthal leuk aangekleed. 


Locatie

De Milandhof, Middenweg 2, 3474 KC Zegveld


Website: Jubileumconcert: Kunst Na Arbeid uit Zegveld bestaat 60 jaar


Muziekvereniging Kunst na Arbeid

Muziekvereniging Kunst na Arbeid