Inloggen
Inloggen op Cultuurlokaal.nlStuur berichten voor de agenda naar de redactie.

Streekmarkt Woerden

Streekmarkt Woerden

Streekmarkt Woerden is een wekelijkse markt voor streek-producten in het centrum van Woerden. Elke zaterdag van 09.00 tot 16.00 uur.
 

Streekmarkt Woerden is een wekelijkse markt voor streek-producten. Kwaliteitsproducten uit de regio die appelleren aan gezond, vers, smaak en herkenbaarheid. Een markt waar de consument en de producent elkaar ontmoeten. Op een leuke manier krijgt u voorlichting over de producten en de productiewijzen. Met de Streekmarkt Woerden wordt een impuls gegeven aan de agrarische bedrijven in het Groene Hart.

 

Streekmarkt Woerden vindt wekelijks plaats op zaterdagen van 9.00 tot 15.00 uur. De locatie is op het nieuwe kerkplein in het centrum van Woerden: Hoogwoerd.

De producten worden veelal verkocht door de producent zelf. De markt streeft naar een volledig assortiment.

 

In ieder geval zijn de volgende producten te koop: verschillende soorten kaas en zuivel, groenten en fruit, jams en geleiden, vlees, brood, eieren, aardappels en uien, bloemen, planten en verse kruiden. Het assortiment wisselt met de seizoenen.
Verder wordt gezorgd voor koffie en thee, broodjes en lekkernijen. Kinderen kunnen iedere zaterdag volop aaien en knuffelen op de minikinderboerderij.

 

Informatiekraam
Op de markt is een speciale kraam met informatie over alles wat in het Groene Hart te zien is en te beleven is. Informatie over landbouw, natuur, dagrecreatie, natuurverenigingen, campings, bed & breakfast, fiets- en wandeltochten en kanoroutes, etc.


 


Fotoalbum van Streekmarkt Woerden


Streekmarkt Woerden

Bezoekadres
meulmansweg
Woerden

Postadres
Barwoutswaarder 57
3449HJ Woerden

Contact
email: info@streekmarkt-woerden.nl
website: http://www.streekmarkt-woerden.nl.