Inloggen
Inloggen op Cultuurlokaal.nlStuur berichten voor de agenda naar de redactie.

3e editie van Culture Run Woerden

zo 13 oktober 2024

Inschrijving 3e editie van Culture Run Woerden start donderdag 1 februari!
Op zondag 13 oktober kan de historische binnenstad van Woerden weer op een sportieve manier worden ontdekt.

De organisatie van de Culture Run Woerden maakt vandaag bekend dat de inschrijving voor de 3e editie start op donderdag 1 februari! Op zondag 13 oktober kan de historische binnenstad van Woerden weer op een sportieve manier ontdekt worden. Na twee succesvolle edities is de organisatie verheugd een derde editie te kunnen aankondigen.

Start- en finishgebied
Het start- en finishgebied is dit jaar weer bij de TechnoHUB. Het gebied rondom de TechnoHUB biedt veel mogelijkheden en heeft een industrieel karakter. Vorig jaar heeft de organisatie een top editie kunnen organisatie op deze plek. De TechnoHUB is van alle gemakken voorzien en ligt op een goede plek om verschillende parcours te laten starten.
“Het is een unieke plek waar we een groot hardloopfeest kunnen organiseren en we zijn blij met de toffe samenwerking”, zeggen Mark en Bjorn (verantwoordelijk zijn voor het parcours).

Kiezen tussen hardlopen en wandelen.
Er kan dit jaar weer gekozen worden voor hardlopen en wandelen. Bij de Culture Run loop je dwars door de binnenstad van Woerden en daarbuiten. Je rent langs en door allerlei verrassende plekjes, monumentale en culture hotspots. De afstanden zijn 5 of 10, of 15 kilometer. Ook waar je normaal gesproken niet zomaar komt. Al hardlopend verken je op sportieve wijze de binnenstad. Elk jaar maakt de organisatie weer een nieuw originele route dwars door de binnenstad heen. Zo kun je elk jaar genieten van een nieuwe verrassing!

Bij de 5 KM WALK wandel je op jouw eigen tempo 5 of 10 kilometer dwars door de binnenstad van Woerden en daarbuiten. Je wandelt langs en door allerlei verrassende plekjes, monumentale en culture hotspots. Ook waar je normaal gesproken niet zomaar komt. Al wandelend verken je op sportieve wijze de binnenstad. Deze optie is laagdrempelig en geschikt voor iedereen die al wandelend Woerden wil verkennen.

Inschrijven
Op de website www.culturerunwoerden.nl kan er ingeschreven worden. Het inschrijfgeld voor 5KM Culture Run is €9,50, 10KM is €12,50 en 15K is €13,50. De wandelaars betalen ook €9,50 voor de 5KM en €12,50 voor 10KM. Dit jaar is dat zonder T-shirt zoals eerdere edities. Deze kan dit jaar gekocht worden voor €15.

Er kan ook als team of met een bedrijf ingeschreven worden. Stuur hiervoor een mail naar info@culturerunwoerden.nl


Locatie

TechnoHub
Woerden


Website: 3e editie van Culture Run Woerden


Culture run Woerden. stichting