Inloggen
Inloggen op Cultuurlokaal.nlStuur berichten voor de agenda naar de redactie.

Culture run Woerden. stichting

De Urban Run

Een urban run is een hardlooproute door dwars door Woerden langs alle toplocaties waar je in het gewone leven niet zomaar kunt lopen. Al hardlopend verken je op een sportieve manier de stad Woerden Je komt onderweg langs allerlei monumentale en culturele gebouwen. Het gaat niet om stress over tijd, maar genieten van de historie en cultuur die Woerden te bieden heeft.

 

Inschrijven voor de Culture Run kan pas later

Ren langs de mooiste monumentale en culturele gebouwen van Woerden

waar je in het gewone leven niet zomaar komt…
Een hardloopbelevenis voor iedereen

 

FLOW is Fietsen Lopen Om Woerden

tijdens de Culture Run Woerden ter viering van 650 jaar Woerden.
Heerlijk genieten van al het moois dat Woerden ons biedt, dat wil toch iedereen! Natuur, cultuur en smaak dat allemaal tijdens de FLOW.


ROUTE

FLOW start in Woerden op het Exercitieveld en loopt naar Kamerik, via Harmelen naar de finish terug in Woerden. FLOW gaat over mooie weilanden, door de schitterende polder en over (oude) wegen, maar alles goed begaanbaar. Een zeer afwisselend en verrassend parcours! Je loopt langs koeien, monumenten en andere bezienswaardigheden die Woerden hebben gemaakt tot de gezellige, ondernemende stad die het nu is.

Onderweg zijn er halteplaatsen ingericht waar je kunt rusten, genieten van historie en cultuur en tegelijkertijd geniet van een hapje of een drankje uit de streek.

  


Cultuur agenda - Culture run Woerden. stichting


ZO 13 OKT 24
Genre: Evenement
Culture run Woerden. stichting
TechnoHub
Woerden


Culture run Woerden. stichting

Contact
email: info@culturerunwoerden.nl
website: https://culturerunwoerden.nl/