Inloggen
Inloggen op Cultuurlokaal.nl


Nieuwsbrief
Opgeven voor de Cultuurlokaal.nl nieuwsbriefItems voor agenda of nieuws zenden naar info@cultuurlokaal.nl

2e Lustrum Blauwe Meije

publicatiedatum: do 20 februari 2020

Buitenplaats "de Blauwe Meije" bestaat 10 jaar! Rebecca en Juerd de Boer, van harte gefeliciteerd met deze mijlpaal. jullie beheren een mooi en bezoekersvriendelijk plekje in de regio. Een plek, met kunst, creativiteit, rust, én lekkere appeltaart. Nog vele jaren daar! Redactie Cultuurlokaal.

 

5 jaar geleden schreef Frans Lander voor ons een column, ter ere van jullie eerste lustrum, die nog steed grotendeels actueel is voor die buitenplaats die te vinden is op Meije 300 in Zegveld.

 

Hij schreef onder andere 

In de Blauwe Meije wordt een baaierd aan activiteiten aangeboden: van workshops, (bedrijf) trainingen, deels door Juerd, een Bed and Breakfast met de mogelijkheid van een meerdaagse Tour d’Amour en de verkoop van streekproducten, die  door Rebecca zelf zijn gemaakt, zoals jam en Rabarber cello.

en

Verder zijn er een theetuin, zijn High Wine en kaasproeverijen en niet te vergeten de exposities zoals beelden in de groene beeldentuin en beeldende kunst in de galerie en de Hooimijt. Daarbij is alles heel nadrukkelijk kleinschalig gehouden en wordt een menselijke maat aangehouden. Dat proef je onmiddellijk aan de sfeer als je de Buitenplaats binnenstapt.

 

Lees het hele verhaal