Inloggen
Inloggen op Cultuurlokaal.nl


Nieuwsbrief
Opgeven voor de Cultuurlokaal.nl nieuwsbriefItems voor agenda of nieuws zenden naar info@cultuurlokaal.nl

Expositie VU fotowedstrijd

do 9 november 2017 t/m ma 4 december 2017

 Expositie en prijsuitreiking

Veertig genomineerden nemen deel aan een expositie die begint op 9 november 2017 in de bibliotheek van Woerden. Daarna is de expositie vanaf 6 december 2017 te zien in theater Castellum in Alphen aan den Rijn. De reis eindigt in maart in Het Huis van de stad, Gouda. Uit de foto’s wordt een winnaar gekozen door een vakjury.

 

De vakjury bestaat uit Hans van Ommeren (fotograaf/beeldend kunstenaar), Henk Langerak (fotograaf/journalist) en Alphons van Leeuwen (beeldend kunstenaar).

De eerste prijs van de vakjury zal op 9 november 2017 uitgereikt worden door Burgemeester Molkenboer van Woerden in de bibliotheek in Woerden. Hij zal die avond ook de expositie openen.

 

Tijdens de exposities kunnen bezoekers hun favoriete foto kiezen waarmee wordt bepaald welke fotograaf uiteindelijk de publieksprijs wint.  Deze prijs zal in maart 2018 in Gouda worden uitgereikt. De vakjuryprijs bedraagt € 500,- en de publieksprijs bedraagt € 400,-

 

Insturen van een foto en voorwaarden

De door jou gemaakte foto, met daarop als onderwerp wat voor jou symbool staat voor het Groene Hart, mail je naar hans@hansvanommeren.com met bijgevoegd jouw naam, adres, e-mailadres en de locatie waar je de foto hebt gemaakt. Je stuurt jouw foto digitaal in jpg-bestand max. 4 MB. Het digitale bestand heeft ook jouw naam.

 

Bij deelname aan deze fotowedstrijd ga je akkoord met de publicatie van jouw foto. Deze kan gebruikt worden voor publiciteit voor de fotowedstrijd en de drie volksuniversiteiten in o.a. dagbladen, persberichten, online media en andere publieksuitingen. De foto wordt voor geen enkel ander doel gebruikt dan hierboven vermeld. De foto’s worden niet gedeeld met derden.


Locatie

Volksuniversiteit Woerden
bibliotheek Meulmansweg 27 Woerden

Over Volksuniversiteit Woerden

Meer informatie over Volksuniversiteit Woerden vindt u in de cultuurmap: Volksuniversiteit Woerden
Bezoekadres: Rembrandtlaan 24, Woerden