Inloggen
Inloggen op Cultuurlokaal.nlStuur berichten voor de agenda naar de redactie.

‘t Wonder

vr 14 juni 2024 t/m za 15 juni 2024

Grote artiesten en lokale smaken in Woerden; tweede editie ‘t Wonder
Na een succesvolle eerste editie brengt de organisatie inwoners uit Woerden en de regio ook in 2024 samen op de tweede editie van festival ‘t Wonder. Met opnieuw lokale verrassingen van Woerdense chefs en grote Nederlandse artiesten als BLØF en FLEMMING op het podium belooft het weer een groot feest te worden. Door het grote enthousiasme na de eerste editie wordt een vliegende start in de kaartverkoop verwacht.
De headliners van het familiefestival zijn onlangs bekend gemaakt. Op vrijdag 14 juni kunnen bezoekers in hartje Woerden de gezelligheid opzoeken met BLØF, Miss Montreal en Davy Keys. Zaterdag 15 juni zetten spetterende artiesten als FLEMMING, Douwe Bob, RONDÉ en La Fuente het Exercitieveld op z’n kop.
Op vrijdag 14 en zaterdag 15 juni is het Exercitieveld ook dé hotspot voor lokaal en lekker eten, theater, muzikale acts, dansen in de silent disco en creatieve activiteiten voor kinderen. De kaartverkoop start vrijdag 24 november om 12 uur. Geïnteresseerden kunnen tot en met zondag 26 november extra voordelige Black Friday tickets bestellen.
Praktische informatie:
Wat: ‘t Wonder
Wanneer: 14 en 15 juni 2024
Waar: Exercitieveld Woerden
Meer informatie: https://twonder.nl

 

De organisatie ’t Wonder maakt alle culinaire deelnemers van de tweede editie van het familiefestival bekend. Op het terrein zullen, net als vorig jaar, lokale restaurants zorgen dat bezoekers niets te kort komen op het gebied van eten en drinken. De culinaire verrassingen zullen worden verzorgd door Bistro Lokaal, Café De Pompier, Jiwa Social Club, Loef en Lij en Restaurant De Woerdenaar. Zoete verwennerijen voor volwassenen en kinderen worden verzorgd door Choco Made en Rosa’s Leckernijenen en warme dranken en ijskoffies door Zjee Café.
 


Locatie

Excercitieveld
Woerden


Website: ‘t Wonder


a: algemeen Evenementen

a: algemeen Evenementen