Inloggen
Inloggen op Cultuurlokaal.nlStuur berichten voor de agenda naar de redactie.

Rob van Hoogdalem komt vertellen tijdens de Mannenochtend

vr 24 november 2023

10.00 Uur.

Rob van Hoogdalem komt vertellen tijdens de Mannenochtend

Op vrijdagochtend 24 november om 10.00 uur vindt de Mannenochtend plaats van het Samen sterk huis. Deze keer blijven de mannen in het Samen sterk huis waar Rob van Hoogdalem komt vertellen over zijn avonturen tijdens en ervaringen met zijn Kaastour door het land afgelopen zomer.

Hoewel mannen ook te maken hebben met de ziekte kanker of met het verlies van een dierbare, blijkt dat zij vaak minder goed aansluiting vinden of andere interesses en behoeftes hebben. Daarom organiseert Samen sterk huis een speciale Mannenochtend op de laatste vrijdagochtend van de maand met een bedrijfsbezoek of andere activiteit om zo het nuttige met het aangename te verenigen. Dat de behoefte bestaat, blijkt iedere keer weer, de gesprekken komen als vanzelf op gang. Idee├źn voor aankomende Mannenochtenden zijn van harte welkom, eigen inbreng van de deelnemers wordt bijzonder op prijs gesteld.

De koffie en thee staan klaar en is een rondleiding door het huis mogelijk met uitleg over wat het Samen sterk huis aan de Wilhelminaweg 12 in Woerden te bieden heeft.

Aanmelden of meer informatie vragen via: telefoon 06-14004496, email info@samensterkhuis.nl  of in het Samen sterk huis (openingstijden zie de website www.samensterkhuis.nl ).
 


Locatie

Samen Sterk Huis
Wilhelminaweg 12, 3441 XC Woerden


Website: Rob van Hoogdalem komt vertellen tijdens de Mannenochtend


Samen Sterk Huis

Samen Sterk Huis