Inloggen
Inloggen op Cultuurlokaal.nl



Stuur berichten voor de agenda naar de redactie.

Valentina Tóth | Breek de Week Wildbloei

wo 27 maart 2024

20.15 uur, € 15,00.

Valentina Tóth | Breek de Week
Wildbloei

Een mix van opera, theater, musical, kleinkunst, klassieke muziek en comedy.

Valentina brengt in haar eerste avondvullende voorstelling: Wildbloei, een ode aan de hysterische vrouw. In deze tragikomische, muzikale en over the top one woman show verkent ze de grenzen en clichés van het vrouwbeeld in onze maatschappij en voert Valentina verschillende hysterische vrouwen ten tonele om uiteindelijk uit te komen bij Valentina zelf.

Gewapend met een flinke dosis muzikaliteit, humor, snelle schakels en grote personages, houdt ze met Wildbloei haar publiek onder schot en brengt ze hopelijk een beetje sympathie teweeg. Of bevreemding. Ook goed.

Valentina Tóth won in 2022 zowel de jury- als de publieksprijs van het Amsterdams Kleinkunst Festival. Kort daarop werd zij door de Volkskrant uitgeroepen tot hét Comedy Talent van 2023. De Volkskrant beschreef haar werk als "een eigenzinnig mengsel van kleinkunst, klassieke muziek opera en musical" en de Theaterkrant schreef: "Wat een muzikaliteit, wat een podiumkracht, wat een lef!".

Foodticket
Maak je Breek de Week compleet met een heerlijk menu van de HALL | burgerEI & zakenlui! (€ 12,50 excl. consumptie).

Deze voorstelling maakt deel uit van de Serie Breek de Week! 6 voorstellingen voor de serieprijs van € 75=. Dus een voorstelling gratis.
Data van alle Breek de Week voorstellingen: 1 november, 29 november, 24 januari, 28 februari, 27 maart en 17 april. Dagmenu's zijn hiervan uitgesloten.


Locatie

Klooster | Theater
Wilhelminaweg 77, 3441XB Woerden


Website: Valentina Tóth | Breek de Week Wildbloei


Klooster | Theater

Klooster | Theater