Inloggen
Inloggen op Cultuurlokaal.nlStuur berichten voor de agenda naar de redactie.

De Dansers

ma 9 oktober 2023

19.30 uur, € 18,50. Vanaf 14 jaar.

De Dansers
Hush

In Hush zoeken De Dansers troost in dans en muziek. Een hand op je schouder; een tweede stem die met je meereist, waar je ook gaat; een ritme waar je in kan leunen, zoals in een omhelzing.

De band van dansers en muzikanten uit de succesvoorstelling Shake Shake Shake (2019) vindt elkaar opnieuw, in het grensgebied tussen dansvoorstelling en popconcert. Dansers worden muzikanten, muzikanten worden dansers. Gevoelige gitaarspinsels drijven de performers in elkaars armen. Deinende lijven dwingen het ritme van de muziek af.

Hush wordt niet verteld door individuele prestaties, maar door de haarfijne aandacht en toewijding die tussen de spelers heerst. De muzikanten en dansers staan voor elkaar klaar, ze steunen elkaar. Want om de wereld te kunnen dragen, heb je soms wat steun nodig. 

Concept: Guy Corneille, Josephine van Rheenen | Choreografie: Josephine van Rheenen i.s.m. spelers | LIVE muziek en dans: Ruben van Asselt, Guy Corneille, Yoko Haveman, Marie Khatib-Shahidi, Wannes De Porre, Hans Vermunt

Geschikt vanaf 14 jaar.
 


Locatie

Klooster | Theater
Wilhelminaweg 77, 3441XB Woerden


Website: De Dansers


Klooster | Theater

Klooster | Theater