Inloggen
Inloggen op Cultuurlokaal.nlStuur berichten voor de agenda naar de redactie.

Rattenvanger

vr 2 juni 2023

17.00 uur en 19.30 uur, entree € 7,50

Rattenvanger
Kloosterproductie

De kinderen van de musicalklas groep 5/6 spelen hun eigen versie van ‘Kunt u ons de weg naar Hamelen vertellen, mijnheer’. Deze musical is geïnspireerd op de legendarische tv-serie uit de jaren ’70.

Een stad wordt lastiggevallen door een rattenplaag. De burgemeester van de stad looft een hoge beloning uit voor de persoon die de ratten weet te verjagen. Dat blijkt voor ‘De Rattenvanger’ een fluitje van een cent. Als de burgemeester besluit om toch geen beloning te geven, neemt de rattenvanger wraak en ontvoert de kinderen van de stad naar een mysterieuze plek. De kinderen beleven avonturen op hun reis terug naar Hamelen.

Tijdens deze reis zingen, dansen en ontdekken ze bijzondere figuren. Ze komen in een grote grot, ze zijn getuige van een strijd om de hand van prinses Madeleine én komen bij de onbetrouwbare ijsheks Wenzela.

Spelers van de kindermusical groep 5/6:
Naomi, Fenna, Lola, Sofie, Isa, Elin, Cato, Kirsten, Linde, Fleur, Josefien, Cis, Fiene, Marijne, Famke, Tess, Sophia, Hilde, Maria, Lize, Lotte, Loek, Pien, Leonie en Valentina.

Script en regie: Niek Dekker
Choreografie en dansbegeleiding: Sharona Raghoenandan
Zangbegeleiding: Daantje van den Broek
Vormgeving: Kira Kool

Let op: De kinderen van de kindermusical groep 3/4 en 7/8 spelen hun voorstellingen op zaterdag 3 juni.

 


Locatie

Klooster | Theater
Wilhelminaweg 77, 3441XB Woerden


Website: Rattenvanger


Klooster | Theater

Klooster | Theater