Inloggen
Inloggen op Cultuurlokaal.nlStuur berichten voor de agenda naar de redactie.

Hond Kan De Was Doen

wo 31 mei 2023

20.00 uur, entree € 12,50

Hond Kan De Was Doen
Kort verhaal over hulphonden

In deze korte voorstelling van ongeveer 45 minuten nemen wij jullie mee in een verhaal over hulphonden. Het is een voorstelling vol muziek en geschikt voor alle leeftijden.

Deze voorstelling word georganiseerd door Event Managers van het Creative College in Utrecht in samenwerking met stichting Hond Kan De Was Doen. Deze stichting zet zich dagelijks in voor mensen die een hulphond nodig hebben én verzorgen de trainingen van de honden.

"Niets is meer vanzelfsprekend als je leeft met een beperking of langdurige ziekte. Je dagelijkse activiteiten vergen meer energie, meer tijd en meer hulp. Hele simpele dingen zijn ineens een groot probleem. Hoe ga je daarmee om en wat kun je doen om niet elke keer weer om hulp te hoeven vragen? Een assistentiehond kan op een hele mooie en praktische manier helpen! Dáár zetten wij ons voor in.
In Nederland leven alleen al 1,7 miljoenen mensen met een motorische beperking, 10% van hen is jonger dan 19 jaar. Dit besef maakt dat wij alle krachten willen bundelen om de zelfstandigheid en onafhankelijkheid  van volwassenen en kinderen met een beperking te ondersteunen! Helaas is er een wachtlijst voor hulphonden. Deze moet korter, vindt u ook niet? Laten we er dan samen voor gaan zorgen dat deze lijst inderdaad korter wordt."

De opbrengst van deze voorstelling zal gaan naar Stichting Hond Kan De Was Doen. 


Locatie

Klooster | Theater
Wilhelminaweg 77, 3441XB Woerden


Website: Hond Kan De Was Doen


Klooster | Theater

Klooster | Theater