Inloggen
Inloggen op Cultuurlokaal.nlStuur berichten voor de agenda naar de redactie.

Groene Hart Festival

vr 12 mei 2023

17.00-01.00 uur. Vanaf 18 jaar.

De minimum leeftijd voor het Groene Hart Festival is 18 jaar. Er kan bij de ingang om een geldige legitimatie gevraagd worden. Zorg dat je deze bij je draagt. Het hoofdpodium van het Groene Hart Festival is geheel overdekt door middel van een grote festivaltent. Het terrein is zowel outdoor als indoor. Verder zijn er voldoende kluisjes aanwezig. Aan het einde van de dag kan het afkoelen neem dus iets warms mee!

Kluisjes
Er zijn voldoende kluisjes aanwezig waar je veilig jouw spullen kan opbergen. Een standaard kluis huur je voor €8,-, een grote kluis voor €10,-. Deel een kluisje met je vrienden! Belangrijk: scherm je PINCODE van je locker goed af!

Sigaretje roken?
Zoals we allemaal al weten is roken in gesloten ruimtes niet toegestaan. Een festivaltent is ook een gesloten ruimte waar niet gerookt mag worden. Ook het Groene Hart Festival staat onder toezicht! Daarom willen we jullie er op wijzen dat in de festivaltenten NIET mag worden gerookt op laste van verwijdering van het terrein.

Contact
Voor meer informatie, persaanvragen, win-actie mogelijkheden, hoge resolutie beeldmateriaal, interviews met de organisatie en/of artiesten of informatie over de mogelijkheden van sponsoring, promotie of verkoopstand op het festival kunt u zich wenden tot info@groenehartfestival.nl.


Locatie

Cattenbroekerplas
Woerden


Website: Groene Hart Festival


a: algemeen Evenementen

a: algemeen Evenementen