Inloggen
Inloggen op Cultuurlokaal.nlStuur berichten voor de agenda naar de redactie.

16e Bravour Shantyfestival

za 10 juni 2023

11.30 uur - 18.00 uur

16e Bravour Shantyfestival

Op zaterdag 10 juni 2023 organiseert Koor Bravour voor de 16e keer een gezellig muziekfestijn in het centrum van Woerden. Op vier podia vinden de unieke optredens plaats samen met maar liefst 11 geselecteerde zeemans-/shantykoren vanuit alle windstreken.

Om 11.30 uur vindt de officiële opening plaats van het Shantyfestival met aansluitend een optreden van Koor Bravour. Vanaf 12.00 uur strooien wij gedurende de middag samen met de 11 deelnemende gastkoren de muzikale noten over boord richting de Woerdense pleinen en straten en creëren wij een sfeer van zoute zee, stoere zeelui, gerookte paling, haring en vooral veel muzikale gezelligheid.

De hele middag zal een kritische jury de zingende bemanningen volgen en beoordelen, om aan het einde van de dag de felbegeerde publieksprijs uit te reiken aan het koor dat zich het beste heeft weten te presenteren. Daarbij worden niet alleen de muzikale kwaliteiten beoordeeld maar ook de uitstraling en interactie met het publiek.

Toujours Bravour, de 4e CD / USB
Wat deze editie van het festival speciaal maakt is dat Koor Bravour eind april met medewerking van Cultuur Platform Woerden haar vierde CD / USB met de titel “Toujours Bravour” heeft uitgebracht. Tijdens het festival zullen veel nummers van deze nieuwe CD /USB live ten gehore worden gebracht.

11.30 uur Opening van het festival op Plein Hoochwoert.
12.00 uur Start optredens van de koren op diverse podia in de binnenstad.
17.15 uur samenzang met alle koren én natuurlijk onze bezoekers + prijsuitreiking.

Kortom, een middag voor iedereen die van muziek en gezelligheid houdt.
De toegang is gratis!


Kijk voor het volledige programma op www.bravour.nl


Locatie

Koor Bravour & Shantyfestival


Website: 16e Bravour Shantyfestival


Koor Bravour & Shantyfestival

Koor Bravour & Shantyfestival