Inloggen
Inloggen op Cultuurlokaal.nl



Stuur berichten voor de agenda naar de redactie.

KlapstoelKabaret- Vlamousse

wo 14 juli 2021

19.30 u/ € 19,50: Cabarettalent van nu, Corona-proof, in de buitenlucht met: Musa & Vlamouse

Cabarettalent van nu, Corona-proof, in de buitenlucht op een zomeravond met een drankje erbij!

Met hun pop-up buitenpodium komen de Klapstoelkabaret artiesten naar u toe.

 

Musa is kritisch, ontwapenend, humoristisch, met een flinke dosis zelfspot en niet bang om zijn emoties te delen met het publiek. Musa heeft ervaring op het gebied van comedy, hosten en acteren. De Jemenitische Rotterdammer stond in de finale van Cameretten als één van De Waterkonijnen. Zijn solopad bewandelt hij op dezelfde manier: kritisch, ontwapenend, humoristisch, met een flinke dosis zelfspot en niet bang om zijn emoties te delen met het publiek.

 

Vlamousse staat voor Brigitte van Bakel en Maya van As die na hun afstuderen aan de Koningstheateracademie besluiten samen verder te gaan. In 2019 wint het duo de allereerste Studentenjuryprijs van het Leids Cabaret Festival. Vlamousse benoemt totdat er niks meer te benoemen valt. ‘Maak het bespreekbaar’, is het credo. Geen onderwerp te pijnlijk of ze smijten het op tafel. Vol goede bedoelingen, maar desalniettemin misplaatst moraliserend, worstelen ze zich door de thema’s van deze tijd.

Het Leidsch Dagblad omschrijft de dames van Vlamousse als 'schaamteloos grappige energiebommetjes die prikken op gevoelige plekjes

 

Zomerprogramma

Deze voorstellingsavond valt onder ons Zomerprogramma “Het Klooster Speelt Buiten” en vindt plaats in de Kerktuin / Plein 7 tuinterras.

Er wordt dus gespeeld in de buitenlucht, we vertrouwen op goed weer en laten ons niet kisten door een zomerbui. Wilt u hier bij uw kledingkeuze rekening mee houden? Vanzelfsprekend zullen we bij te slecht weer de voorstelling, indien mogelijk, overdekt spelen of verplaatsen naar een andere datum.

 

OOK eten?

Theater menu bij Plein 7 Het Klooster Speelt Buiten Vanaf 17.30 uur (tot 19.30 uur)  

2 gangen € 19,50 p.p. (exclusief drankjes en extra's die niet zijn opgenomen in onderstaand arrangement)   VOORAF: SMULPLANKJE PLEIN 7 Bij ontvangst een smulplankje met diverse vleeswaren, kazen, brood met dip, Olijven en warme snacks   HOOFDGERECHT: Keuze uit: VIS VAN DE DAG Verse vis van het seizoen met wisselend bijpassende garnituren OF SALADE GEPEKELDE CARPACCIO Rucola, kappertjes, truffelmayonaise, paprika en Reypenaer OF LINGUINE VERDE (vegetarisch) Linzen, champignons, tomaat, aubergine, groene paprika & parmezaankoekje       Optioneel DESSERT: (meerprijs € 6,00) Dit dessert kunt u ter plekke bestellen en afrekenen KOFFIE PLEIN 7 Koffie, thee of cappuccino met diverse zoetigheden uit eigen keuken


Locatie

Kerktuin/ Plein7 tuinterras Kerkplein 7 Woerden


Klooster | Theater

Klooster | Theater