Inloggen
Inloggen op Cultuurlokaal.nl



Stuur berichten voor de agenda naar de redactie.

‘Huiskamer Helden’ (3)

ma 19 april 2021

20.00 uur: gratis. (wel reserveren) De nieuwe Nederlandstalige editie van de online zangsessie ‘Huiskamer Helden’ van het Klooster

Met het project Huiskamer Helden helpt Het Klooster iedereen van de ‘lockdown blues’ af te komen door samen online te zingen. De vorige editie stond in het teken van de rockband Queen. Deelnemers werden verrast door het docenten-team van Het Klooster dat als online band de begeleiding verzorgde tijdens de laatste medley.

 

Op het YouTube kanaal van Het Klooster is hier een video van te zien:

 

‘creaken’.

Deze nieuwe Nederlandstalige editie is voor de liefhebbers van Brigitte Kaandorp, Annie M.G. Schmidt en Ramsey Shaffy. Onder begeleiding van zangdocent en koordirigent Agnes Loonstra en Jacqueline Engelhard als co-host gaat het weer een feestje worden. Als leuke extra gaan deelnemers dit keer kennismaken met een bijzondere zangtechniek genaamd ‘creaken’.

 

De derde editie van Huiskamer Helden zal via Zoom plaatsvinden op maandag 19 april om 20.00 uur.  Ook bij deze editie gaat het vooral om de lol van het zingen, iedereen kan dus meedoen, zangervaring is niet nodig. Aanmelden voor de sessie kan via de website van Het Klooster; kloosterwoerden.nl.

 

‘Wat ontzettend leuk om mee te doen, bijzonder om samen te zijn en een uitgelezen manier om zonder gêne de tweede stem te oefenen! ‘
Deelnemer Huiskamer Helden


 


Locatie

Online


Klooster | Kunstencentrum

Klooster | Kunstencentrum