Inloggen
Inloggen op Cultuurlokaal.nl



Stuur berichten voor de agenda naar de redactie.

Poppodium - Dave Budha, Ruben Annink en Rob Dekay

za 30 november 2019

aanvang 20.00 uur/€ 15,- : bijzondere muziek in een bijzondere setting.

 Poppodium Het Klooster
Dave Budha, Ruben Annink en Rob Dekay

Nieuw: Poppodium Het Klooster

Stel je voor....je komt binnen via de achterkant van de theaterzaal, je staat op de speelvloer waar normaal gesproken de toneelmakers, dansers en muzikanten act de présence geven en kijkt naar het podium. Dit podium is over de tribune heen gebouwd, maar deze is niet meer te zien. Je waant je in een echt poppodium met een capaciteit van 250 bezoekers.
Met Poppodium Het Klooster willen wij een programma bieden waar je normaal gesproken de stad voor uit reist. De combinatie tussen lokaal talent, landelijk bekende artiesten en een dj naar het concert maakt het een complete avond uit.

 

 

3 artiesten - 3 optredens - 3 x in kleine setting

  • Ruben Annink

De jonge Nederlandse singer-songwriter Ruben Annink is voorbestemd voor het podium – niet voor niets stond hij al op zijn zeventiende in de finale van De Beste Singer-Songwriter van Nederland. Zijn doorbraak kwam in 2016, toen hij in DWDD Ali B op gitaar begeleidde bij het nummer Terwijl Jullie Nog Bij Me zijn. Annink scoorde daarna meer urban-getinte hits, maar inmiddels heeft hij zijn eigen stijl gevonden: akoestische Nederpop met eerlijke teksten over het leven en de liefde. Met zijn nieuwe ep Helderzien en een plek in het nieuwe seizoen van Beste Zangers ligt de toekomst voor hem open!

 

  • aanvang 20.00 uurDave Budha

Een kleurrijke fantasiewereld waar mensen en dieren met elkaar praten over vroeger en later, met autotune: dat is hoe het brein van Dave Budha er aan de binnenkant uitziet. Met inspiratiebronnen van Ramses Shaffy tot Travis Scott houdt zijn sound het midden tussen chansons en r&b, verpakt in een elektropop jasje. Het langverwachte debuutalbum 'Mooie Droom' is eindelijk uit en met die plaat onder zijn arm komt de rapper naar Woerden.

 

  • Rob Dekay

Eigenzinnige soulvolle country-pop met persoonlijke teksten, dat is Rob Dekay. Rob stopte op zijn vijftiende met school en is gaan werken voor de kost; van stratenmaker tot vuilnisman. Hij stond al in voorprogramma’s van BLØF en Guus Meeuwis èn komt nu naar Woerden!


Locatie

Klooster Wilhelminaweg 77 Woerden


Klooster | Theater

Klooster | Theater