Inloggen
Inloggen op Cultuurlokaal.nl



Stuur berichten voor de agenda naar de redactie.

"La Traviata" - live Opera-registratie

wo 30 januari 2019

Aanvang: 19.45 uur/ €22,50 incl wijn & amuse.. Via een live verbinding vanuit Covent Garden in Londen bij Annex te zien.

Kom binnen over de rode loper en maak gebruik van onze afgesloten garderobe. Tijdens de pauze van de voorstelling trakteren wij u op een goed glas wijn en heerlijke amusehapjes.

 

La Traviata
Richard Eyre's oogstrelende enscenering biedt de perfecte setting voor Verdi's opera over een courtisane die alles opoffert voor de liefde.

Van de opwinding over een onverwachte romance tot de hartverscheurende verzoening die te laat komt – Verdi’s La Traviata is een van de meest geliefde opera’s aller tijden. Alfredo wordt in het betoverende Parijse uitgaansleven verliefd op de courtisane Violetta. Maar onderhuids woekert narigheid die hen ten slotte naar een tragisch einde voert.

 

Er zitten volop mooie melodieën in deze opera, waaronder het beroemde Drinklied en het uitgelaten ‘Sempre libera’ – aria’s waarin de lyriek van de Italiaanse opera op zijn aantrekkelijkst is.

De productie van Richard Eyre voor The Royal Opera etaleert met verve elke emotionele kleurschakering, van de wankele eerste schreden op het liefdespad via de pijnlijke confrontatie tot het onvermijdelijke slot. Weelderige historische decors en kostuums dragen bij aan de geloofwaardigheid van dit ontroerende, op waarheid gebaseerde verhaal.

 

 

Richard Eyre's stunning production of Verdi's best-loved opera returns with star sopranos Ermonela Jaho and Angel Blue as Violetta; the casts also include Plácido Domingo and Charles Castronovo.

 

Lengte 3 uur 35 min (inclusief pauzes)


Locatie

AnnexCinema, Rosmolenlaan 1, Woerden


Annex Cinema

Annex Cinema

  • Meer informatie over Annex Cinema vindt u in de cultuurmap: Annex Cinema
  • Bezoekadres: Rosmolenlaan 1, 3447 GL woerden
  • Contact: 0348 - 436510 | info@annexcinema.nl