Inloggen
Inloggen op Cultuurlokaal.nl


Nieuwsbrief
Opgeven voor de Cultuurlokaal.nl nieuwsbriefItems voor agenda of nieuws zenden naar info@cultuurlokaal.nl

LadiesNight "Mamma Mia"

wo 18 juli 2018

zaal 19.30- film 20.15 uur/€ 13,- incl. welkomstdrankje en hapjes in de pauze, dan ook het FINCH Discoteam

LadiesNight bij AnnexCinema! Trek je dansschoenen uit de kast en zorg dat je goed bij stem bent voor dé feel-good film van deze zomer: Mamma Mia! Here We Go Again.


Zing, dans, lach en wordt opnieuw verliefd met het feel-good film event van deze zomer: Mamma Mia! Here We Go Again! Tien jaar na het wereldwijde succes van Mamma Mia! The Movie nodigen we je uit om terug te keren naar het magische Griekse eiland Kalokairi in een geheel nieuwe musical gebaseerd op de liedjes van ABBA.

 

De oude cast keert terug en is uitgebreid met onder meer Lily James (Cinderella, Baby Driver) en Cher. Net als in Mamma Mia! The Movie zien we Oscarwinnares Meryl Streep als Donna, Julie Walters als Rosie en Christine Baranski als Tanya. Amanda Seyfried en Dominic Cooper keren terug als Sophie en Sky, terwijl Pierce Brosnan, Stellan Skarsgård en Colin Firth opnieuw Sam, Bill en Harry spelen; de drie mogelijke vaders van Sophie.

In deze film keren we ook terug in de tijd en zien we hoe de relaties uit het heden tot stand kwamen. Lily James speelt de rol van de jonge Donna. Alexa Davies (A Brilliant Young Mind) en Jessica Keenan Wynn (Broadway’s Beautiful) nemen de rollen op zich van de jonge Rosie en Tanya.

 

De jonge Sam wordt gespeeld door Jeremy Irvine (War Horse), terwijl de jonge Bill gespeeld wordt door Josh Dylan (Allied) en de jonge Harry gespeeld wordt door Hugh Skinner (Kill Your Friends).

 

Extra

Naast een welkomstdrankje en lekkere hapjes in de pauze ontbreekt ook het muzikale vermaak deze avond niet. Het FINCH Discoteam zorgt er met hun DJ-show voor dat alle ABBA-hits voorbij komen!

 

Deze LadiesNight zorgt er gegarandeerd voor dat je dansend en lachend de bioscoop uit loopt!


LET OP: Het is voor de LadiesNight uitsluitend mogelijk om kaarten te kopen via iDEAL of aan de kassa. Reserveren is niet mogelijk.

 

Cast & Crew
Christine Baranski, Pierce Brosnan, Dominic Cooper, Colin Firth, Andy Garcia, Stellan Skarsgård, Lily James, Amanda Seyfried, Julie Walters, Meryl Streep

Regie; Ol Parker

Lengte; 2 uur 30 (inclusief pauze)

Kijkwijzer (alleen lady's! ) a.l


Locatie

AnnexCinema, Rosmolenlaan 1, Woerden


Annex cinema

Annex cinema

  • Meer informatie over Annex cinema vindt u in de cultuurmap: Annex cinema
  • Bezoekadres: Rosmolenlaan 1, 3447 GL woerden
  • Contact: 0348 - 436510 | info@annexcinema.nl