Inloggen
Inloggen op Cultuurlokaal.nl



Stuur berichten voor de agenda naar de redactie.

Stephanie Louwrier - Revolutie vd Mislukking

wo 25 april 2018

Stephanie Louwrier Breekt de Week. met om 19.00 uur daghap (€ 10,-) en 20.15 uur voorstelling (€ 12,50)

Over de voorstelling: Stephanie Louwrier (1986) studeerde in 2010 af aan de performersopleiding van Toneelacademie Maastricht. Haar afstudeersolo Pauvre Lola werd direct genomineerd voor de Kemna Award voor beste actrice en de ITs Parade Parel.

Louwrier kan je niet weg zetten in een specifiek hokje, ze is verontrustend en ongrijpbaar, laverend op de snijvlakken van performance, theater, muziek, stand up. "'n Beest op het podium, Stephanie Louwrier verovert festival Parade (…) Louwriers acteerprestaties zijn verbazingwekkend, haar energie is tomeloos en haar aanblik betoverend." (AD)

 

Kaarten en/of FOODticket: zie onder

Daghap Hall

op 6 woensdagavonden in Het Klooster kan je genieten van aanstormend cabaret- en kleinkunsttalent.

In alle haast na werk of studie de supermarkt doorrennen om daarna een snelle maaltijd te koken, hoeft deze avonden niet.

 

Tussen 19.00 en 19.30 uur verwelkomt de chef van HALL | burgerEI & zakenlui je in Het Klooster en kun je plaatsnemen aan een van de lange tafels voor een heerlijke daghap. Met een lekker drankje geniet je daarna in de zaal van een avond topcabaret of kleinkunst door de sterren van de toekomst.

 

Kaarten en FOODticket:


Locatie

Klooster Wilhelminaweg 77 Woerden


Klooster | Theater

Klooster | Theater