Inloggen
Inloggen op Cultuurlokaal.nl



Stuur berichten voor de agenda naar de redactie.

Koffieconcert vriendschap

zo 28 januari 2018

aanvang 12.00 uur/gratis. met Beatles en andere pop-hits, marsen en klassiek.

Harmonie De Vriendschap opent het jaar met een divers programma. Ambitieus, sprankelend, modern en natuurlijk een goede greep uit het klassieke repertoire kenmerken het repertoire van het orkest op dit eerste koffieconcert van het jaar.


Het orkest opent met een collectie van Beatles-hits. Natuurlijk kent iedereen de hits van de Beatles, of zitten er toch ook minder bekende stukken van deze legendarische popgroep tussen? Solistisch staat Arnold van Poeteren deze ochtend in de schijnwerpers. Hij gaat het publiek trakteren op een lyrische hoornsolo.
Liefhebbers van een goede mars komen aan hun trekken met de Victory Trophies van Julius Fucik. Er klinkt sprankelende muziek van de Nederlandse componist Pi Scheffer die in de jaren zestig en zeventig furore maakte bij de Nederlandse radio en televisieorkesten. Liefhebbers van Stevie Wonder kunnen genieten van een originele versie van Sir Duke en tot slot een ode aan zangeres Amy Winehouse.

 

Kortom, alle reden om te komen luisteren op zondagmiddag 28 januari om twaalf uur bij Van Rossum op het Kerkplein in Woerden. De toegang is gratis.


Locatie

Van Rossum, Stadshotel Groenendaal 26, 3441BD Woerden


Harmonie de Vriendschap

Harmonie de Vriendschap