Inloggen
Inloggen op Cultuurlokaal.nl



Stuur berichten voor de agenda naar de redactie.

Muziekquiz

zo 26 november 2017

van 14.30 tot ca. 16.30 uur Gratis toegang, deelnemen? vooraf aanmelden bij inloophuis

een muziekquiz met muziek uit de jaren zestig, zeventig en tachtig.
Deze muziekquiz wordt begeleid door Jan Blonk, Frits Wellingen en Jozef Wilmot Klink. Jan is opgegroeid met het luisteren naar muziek in toentertijd 'de piratenzenders'. Zijn favoriete nummer is 'Music' van John Miles. Jan is zich circa vier jaar geleden tijdens een muziek avond bij Padoc gaan verdiepen in het houden van een muziekquiz. De eerste keer heeft hij dit drie jaar geleden gehouden in ‘t Bierhuys, een muziekcafé waar onder andere veel muzikanten optreden. Hij werd hierin ondersteund door Jozef Klink, muzikant van oorsprong. Later heeft Frits Welling zich er bijgevoegd die het team ondersteunt met een presentatie van muziekbeelden.

 

Tijdens deze middag zijn muziekliefhebbers van harte welkom. Er worden naar gelang het aantal aanmeldingen teams gevormd van drie of vier personen. De eerste prijs zijn twee toegangskaarten voor Super Sunday van Jan Kanis en Friends in ‘t Klooster op 3 december.  na de quiz is er nog gelegenheid is het huis te zien en een drankje te nuttigen. 


De toegang en consumpties zijn gesponsord. Voor nieuwe bezoekers is er in de pauze een rondleiding met uitleg over wat het Inloophuis te bieden heeft. Kortom een unieke gelegenheid om kennis te maken met Inloophuis ‘Leven met kanker’ op Wilhelminaweg 12 in Woerden. Aanmelden kan bij Inloophuis ‘Leven met kanker’  06-1400 4496 of www.inloophuislevenmetkanker.nl


Locatie

Samen Sterk Huis
Wilhelminaweg 12, 3441 XC Woerden

Samen Sterk Huis

Samen Sterk Huis