Inloggen
Inloggen op Cultuurlokaal.nl


Nieuwsbrief
Opgeven voor de Cultuurlokaal.nl nieuwsbriefItems voor agenda of nieuws zenden naar info@cultuurlokaal.nl

Cultuurprijs Woerden 2017

do 25 januari 2018

aanvang 20.30 uur: bekendmaking winnaar en verassingsprogramma.

De kogel is door de kerk. De jury van de Cultuurprijs Woerden heeft uit alle inzendingen voor de Cultuurprijs Woerden 2017 vier kandidaten geselecteerd die in aanmerking komen voor deze prestigieuze prijs.

 

Het was een lastige keuze, want hoewel het er nooit genoeg kunnen zijn, was het aanbod zeer divers. Ga je voor een grote groep, of ga je voor iemand alleen. Ga je voor de brede impact, of voor een unieke culturele waarde. De keuze was lastig. Alle Woerdense cultuurinitiatieven zijn leuk, goed en dragen bij aan het positieve klimaat in onze stad. Helaas, er kunnen slechts vier kandidaten meedingen naar die hoofdprijs, een prijs van maar liefst € 3000,- euro, die beschikbaar wordt gesteld door de gemeente Woerden.

 

De genomineerde kandidaten

Gerrit Luidinga, Mariëtte van Slagmaat, Het Kunstpark en de Kult Kompagnie. Van harte gefeliciteerd met jullie nominatie. Tijdens een bijeenkomst op Het Kasteel van Woerden zijn de genomineerden onder het genot van wat bubbels en een oliebol, officieel op de hoogte gebracht van hun nominatie. Jammer genoeg kon de heer Gerrit Luidinga om gezondheidsredenen hierbij niet aanwezig zijn, maar hij was eerder officieel op de hoogte gebracht van zijn nominatie.

 

Over enkele weken is de prijsuitreiking.

Door bijdragen van het VSB fonds en Cultuurplatform kunnen we hier een passend feestje van maken.

De jury zal veel wijsheid nodig hebben om uit deze sterke en eigenwijze genomineerden een winnaar te kiezen. Op donderdag 25 januari zullen we het weten, dan is de prijsuitreiking in Het Rie Theater.


Fotoalbum van Cultuurprijs Woerden 2017


Locatie

Rie Theater Fransesteeg 6, 3441 Woerden


Cultuurprijs Woerden

Cultuurprijs Woerden