Inloggen
Inloggen op Cultuurlokaal.nl



Stuur berichten voor de agenda naar de redactie.

14e Akoestival & KunstPark

zo 27 augustus 2017

Akoestival tussen 13.00 uur en 19:00 uur. Het Kunstpark: tussen 13:00 uur en 17:00 uur. Toegang Gratis.

Zondagmiddag 27 augustus 2017 presenteert Stichting Open Akoestisch Podium (SOAP) voor de 14e keer het Akoestival in het Westdampark in Woerden. In combinatie hiermee organiseert het Cultuur Platform Woerden (CPW) de 6e editie van het Kunstpark.

 

Het Akoestival

In dit een akoestisch versterkt muziekfestival geeft SOAP muzikanten uit Woerden en omstreken een podium. Op het Akoestival krijgen Woerdense muzikanten en bands eenmaal per jaar de kans om op te treden voor een groot publiek. Er treden elf acts op met een optreden van 25 minuten. Ook deze keer  weer een zeer afwisselend programma met diverse horecamogelijkheden op het terrein.

 

KUNSTPARK uitgebreider dan ooit

Op het westelijke deel van het park is tussen 13:00 uur en 17:00 uur omgetoverd tot Kunstpark. Inmiddels uitgegroeid tot 54 kramen, waar kunstenaars, galeriën, schrijvers en andere creatievelingen vertegenwoordigd zullen zijn. Ook wordt u door diverse deelnemers uitgenodigd zelf aan de slag te gaan. Zo kun je een historische selfie maken of je uitleven op box-art. Verder zijn hier optreden van singer-songwriters, dichters, opera en andere muzikale acts op een podium op het water.

Meer info en programma


Voor de kinderen is er een springkussen en kindercircus, ook kunnen zij professioneel geschminkt worden en genieten van suikerspinnen en popcorn! Ook op het aangelegen kunstpark zijn er activiteiten en workshops voor de jeugd

 

EXPOSITIE

"In de keuken"foto's van Woerdenaren met allemaal verschillende achtergronden geven, dankzij fotografe Carla Vermeend, een kijkje in "hun" keuken.

 

PICKNICK

Jij maakt wat lekkers, waar je met een of twee personen heerlijk van kunt lunchen. Dat neem je op zondag 27 augustus mee naar het Westdampark. Daar liggen de picknickmatjes en borden voor jullie klaar. En dan is het tijd om te delen, om zo een maaltijd voor jezelf bij elkaar te ruilen, bestaande uit lekkere hapjes van andere mensen. Die je nog nooit geproefd hebt. Of toch al eerder, maar nog nooit zo lekker. Je kunt kiezen voor één gerecht dat je makkelijk kunt delen of juist kleinere hapjes.

Alles wat je teveel bij je hebt kun je ook aan andere bezoekers van Kunstpark laten proeven. Die niets wisten van deze ruilpicknick, maar oh zo graag ook willen weten hoe het smaakt. Misschien kun je het ruilen voor iets anders, of kunnen zij je bord en bakjes afwassen, of… daar komen jullie vast wel uit.

 

cultuurcafe

Ook het cultuurcafe is bij te wonen op het festivalterrein kijk voor meer info op de site bij het CPW



 


Locatie

Westdampark Woerden


Soap / St. Open Akoestisch Podium

Soap / St. Open Akoestisch Podium