Inloggen
Inloggen op Cultuurlokaal.nl



Stuur berichten voor de agenda naar de redactie.

Koffieconcert de Zingende Zaag

zo 27 oktober 2024

Koffieconcert

 

Zondag 27 october 2024 om 12 uur
Als gewoonlijk in de achtekamer Ko f f i e c on c e rt
Met en door :
T R I O P A ST I C H E
Er zal worden gekozen uit : Kegellstatt trio KV 498 van W.A.M ; Märchenerzählungen nrs.1 en 3 op.132 R. Schumann ; 8 Stücke op. 83 Nrs 1 ,5 en 6 M. Bruch ; Peregi Ver-
bunk op.40 L.Weiner ;Trio miniatu- ren op. 18 nrs. 1 t/m 4 P.Juon ; Ele- gie op. 44 A. Glazounov ; Obivion A. Piazolla ; Melodia M.Skoryk

 

Gijs van Leeuwen – klarinet is op zijn twaalfde jaar begonnen met klarinet bij muziekvereniging Excelsior in Pijnacker. Hij is aan het Rotterdams Conservatorium als student van Herman Wester opgeleid tot klarinettist en klarinetdocent. Reeds tijdens zijn studie is hij met bijzonder veel plezier werkzaam geweest als klarinettist en klarinetdocent bij verschillende muziekscholen, muziekverenigingen en professionele en semi professionele orkesten en ensembles in Zuid-Holland en Utrecht. Door de afbraak in  het begin van deze eeuw van het muziekonderwijs heeft Gijs in 2009 zijn bakens gedeeltelijk verzet. Hij heeft een opleiding tot docent Duits gevolgd en is tot 2017 als leraar duits werkzaam geweest. Daarnaast heeft hij zich gespecialiseerd in het  ontwerpen en vervaardigen van extreem compacte en lichte standaards voor met name blaasinstrumenten (speciaal bedoeld voor professionele reizende musici).

 

Boudewijn Bruil - viool was naast zijn werk 22 jaar altviolist in Begeleidingsorkest Continuo, speelt in verschillende kamermuziekensembles en is de organisator en leider van het barokensemble Camerata Capelle. Daarnaast begeeft hij zich op het terrein van het lichtere genre als Stehgeiger van “Salonorkest Capelle” en salonorkest “Pistache”.

Rië Yoshioka – piano heeft haar diploma hobo met als bijvak piano behaald aan het conservatorium van Tokyo. Vervolgens heeft zij haar studie verdiept aan de Hochschule für Musik München en daar het diploma uitvoerend musicus hobo behaald. Zij begeleidt als pianiste koren en muziekgroepen,  is de pianiste van "Salonorkest Capelle" en vormt sinds kort een vast duo viool-piano met Boudewijn Bruil. Daarnaast speelt zij viool in amateursymfonieorkesten.


Locatie

Zingende Zaag
Familie van Dam, Weiland 38 te Nieuwerbrug a/d Rijn

Zingende Zaag

Zingende Zaag

  • Meer informatie over Zingende Zaag vindt u in de cultuurmap: Zingende Zaag
  • Bezoekadres: Familie van Dam, Weiland 38 te Nieuwerbrug a/d Rijn
  • Contact: Familie van Dam | 0348 688206 | de.zingende.zaag@xs4zall.nl