Inloggen
Inloggen op Cultuurlokaal.nlStuur berichten voor de agenda naar de redactie.

Maartje & Kine De Bingo Show

za 29 maart 2025

20.15 uur, entree € 22,50.

Maartje & Kine
De Bingo Show

De muzikaalste bingo show van Nederland met oude en nieuwe nummers uit het rijke repertoire van deze multi-instrumentalisten.

Na vier theatershows en het winterspektakel Sneeuwbeesten gaan Maartje en Kine terug naar de kern: bingo. Het leven is een loterij: je kunt geluksnummers trekken of het ongeluk treffen - en niemand die het van tevoren weet. Wat je wél zeker weet: vanavond kijk je naar een muzikale bingoshow. Moeiteloos leiden Maartje en Kine je van Brahms naar beatbox, van Franz Schubert naar Frans Bauer. Ondertussen houden ze meer muzikale ballen in de lucht dan de bingomachine uitspuwen kan. 

Verwacht een warmbloedig liedjesprogramma over grote (verloren) liefdes, hartstochtelijke dagdromen maar ook met kolderieke meezingers. En heb je de ballen verstand van muziek, dan zijn er altijd nog begerenswaardige prijzen te winnen! Wat zal het worden: een reis naar Ibiza of een doos kapotte gloeilampen?

Het duo Maartje & Kine blinkt uit in de combinatie van klassieke én hypermoderne muziek. Hun voorstellingen zijn humoristisch én ontroerend. Virtuoos én verrukkelijk plat. Samen spelen ze meer dan twintig instrumenten, waaronder de banjo, viool, piano, accordeon, balalaika, zingende zaag, autoharp en neusfluit. 

Je kunt deze podiumbeesten kennen van de NTR-documentaire Maartje en Kine Buigen Niet - over hun roadtrip naar Noorwegen in coronatijd. Maartje en Kine zijn fameus voor hun Miniconcerten voor Alleenstaanden en hun optredens bij onder andere Top 2000 a gogo, Tijd voor Max en Opium op Oerol. Ze treden zowel op bij Podium Klassiek als voor de popliefhebbers op Lowlands, Zwarte Cross en Paaspop.

De pers:

“Muzikale voorstelling van Maartje & Kine is een klinkend feest” (Telegraaf).

“Weergaloos muzikaal grappig” (Theaterparadijs).
Website: http://www.maartjeenkine.nl


Locatie

Klooster | Theater
Wilhelminaweg 77, 3441XB Woerden


Website: Maartje & Kine De Bingo Show


Klooster | Theater

Klooster | Theater