Inloggen
Inloggen op Cultuurlokaal.nlStuur berichten voor de agenda naar de redactie.

Leonie Jansen & Carel Kraayenhof Melancholie in de Polder 2- lunchconcert

zo 9 maart 2025

13.00 uur, entree € 72,50.

Leonie Jansen & Carel Kraayenhof
Melancholie in de Polder 2- lunchconcert

Een heerlijk complete zondagmiddag uit.

In de schaduw van de Corona-tijd, gezeten in het Beemster weiland op anderhalve meter afstand van elkaar, bestookten Kraayenhof en Jansen elkaar met alles wat ze mooi vonden, van Argentijnse volksmuziek tot Schotse traditionals, en van Nederlandse tot Arabische klanken.
Zo ontstond het project Melancholie in de Polder. Toen de theaters weer openden, volgde een opeenvolging van uitverkochte zalen en enthousiaste reacties van het publiek.
Nu stappen Leoni en Carel opnieuw in het avontuur met Melancholie in de Polder 2. Ze blijven trouw aan de beproefde methode - spelen wat ze mooi vinden - maar graven nog dieper in de folk-muziek van Ierse jigs, Schotse reels, en Argentijnse volksmuziek met Afrikaanse ritmes, en wisselen die af met instrumentale stukken voor bandoneon en bodhran (Ierse trommel), een Nederlandstalig popnummer of een southern blues van Rory Block; het komt allemaal samen omdat zij het spelen en vooral omdat zij het écht weten te vertellen.
Ook deze winter hebben Het Klooster en Buitenplaats Kameryck elkaar gevonden en bieden een mooi Lunchprogramma op de zondag.
Lunch
Buitenplaats Kameryck serveert op deze dag een Rycke lunch. Deze lunch bestaat uit een soep, vers brood, diverse soorten beleg, een warme snack en een klein dessert. Daarnaast sluiten we de lunch af met koffie of thee met een bonbon. Gedurende de lunch zijn drankjes* inbegrepen.
*Koffie, thee, tapbier, huiswijn en frisdranken.

Locatie
Buitenplaats Kameryck
Oortjespad 3 3471 HD Kamerik
kameryck.nl
 


Locatie

Buitenplaats Kameryck, Oortjespad 3
Kamerik


Website: Leonie Jansen & Carel Kraayenhof Melancholie in de Polder 2- lunchconcert


Klooster | Theater

Klooster | Theater