Inloggen
Inloggen op Cultuurlokaal.nlStuur berichten voor de agenda naar de redactie.

Lonneke Dort & Remy Evers Comedypact Festival On Tour

vr 14 februari 2025

20.15 uur, entree € 19,50.

Lonneke Dort & Remy Evers
Comedypact Festival On Tour

2 Cabaretiers op een avond in Het Klooster. Lonneke duikt de wildernis in en leert hoe ze kan overleven in de natuur en de ontwapenende Remy gaat op zoek naar antwoorden.

Lonneke Dort maakt vuur, bouwt schuilplaatsen, ontmoet dieren, leert de wolken kennen en eet insecten en elandpoep. Tegelijkertijd woont ze in de binnenstad (welbeschouwd ook een wildernis) en heeft daar te maken met beige mensen en groetjes.

In 2017 won Lonneke de juryprijs op het Amsterdams Kleinkunst Festival. In 2020 werd ze uitgeroepen tot één van de negen cabaretiers van de NRC 101 Nieuwe Talenten, een lijst met de kunstenaars voor de toekomst.

Na zijn bejubelde debuutvoorstelling Gewoon Remy komt cabaretier Remy Evers (winnaar Juryprijs Cameretten 2019) met zijn nieuwe programma Stoorzender.

Een absurdistisch spektakel over een energieke jongen met te veel vrije tijd die verstrikt raakt in een eenzijdige burenruzie. In een wereld waarin iedereen rent, lijkt hij stil te staan. Maar niets is minder waar. Zijn hoofd maakt overuren. Een voorstelling waarin ontroering en humor vechten om voorrang en waar de grenzen tussen fantasie en realiteit elkaar kruisen. Remy heeft geen hobby nodig, maar een roeping. Hij zoekt het uit, op zijn unieke manier.

“Groot acteertalent met een elastieken gezicht ontroert in verrassende beeldende scènes.” – Juryrapport Cameretten, 2019. 


Locatie

Klooster | Theater
Wilhelminaweg 77, 3441XB Woerden


Website: Lonneke Dort & Remy Evers Comedypact Festival On Tour


Klooster | Theater

Klooster | Theater