Inloggen
Inloggen op Cultuurlokaal.nlStuur berichten voor de agenda naar de redactie.

FADOpelos2 Viver e Viver | Lunchconcert

zo 2 februari 2025

13.00 uur, entree € 72,50.

FADOpelos2
Viver e Viver | Lunchconcert

Een heerlijk complete zondagmiddag uit.

Een verrassende voorstelling met uiteraard bekende klassiekers en veel zelfgeschreven muziek.  Laat u meevoeren door de straten van Lissabon en droom weg in een persoonlijk muzikaal verhaal.

Na het winnen van de SBS6 TV-hit We Want More in 2020, een duet met Mariza, meerdere uitgebrachte EP’s en theatertours is het nu tijd voor iets nieuws. De oer-Hollandse Iris Feijen (zang) en de Portugese Tiago Lageira (gitaar) van het duo FADOpelos2 voegen contrabas en drums toe aan hun muziek.

Iris maakte al op jonge leeftijd kennis met de Portugese Fado muziek. Zelfs zonder de taal te begrijpen, raakte deze muziek haar diep. In 2017 kwam ze in contact met Tiago en leidde de gezamenlijke liefde voor deze muziek tot een innige samenwerking.

De Fado wordt in hun nieuwe voorstelling Viver e Viver aangevuld met een beetje Jazz en Braziliaanse muziek. Er komen gevoelige Fado’s voorbij, maar de band wil ook benadrukken dat deze muziekstijl een vrolijke, swingende kant heeft.

Iris Feijen - zang | Tiago Lageira - gitaar | Pedro Ivo Ferreira - contrabas | Waguinho Vasconcelos – drums.

Ook deze winter hebben Het Klooster en Buitenplaats Kameryck elkaar gevonden en bieden een mooi Lunchprogramma op de zondag.

Lunch
Buitenplaats Kameryck serveert op deze dag een Rycke lunch. Deze lunch bestaat uit een soep, vers brood, diverse soorten beleg, een warme snack en een klein dessert. Daarnaast sluiten we de lunch af met koffie of thee met een bonbon. Gedurende de lunch zijn drankjes* inbegrepen.
*Koffie, thee, tapbier, huiswijn en frisdranken.

Locatie
Buitenplaats Kameryck
Oortjespad 3 3471 HD Kamerik
kameryck.nl

 

Website: http://www.fadopelos2.com/


Locatie

Buitenplaats Kameryck, Oortjespad 3
Kamerik


Website: FADOpelos2 Viver e Viver | Lunchconcert


Klooster | Theater

Klooster | Theater