Inloggen
Inloggen op Cultuurlokaal.nlStuur berichten voor de agenda naar de redactie.

George & Eran Je mag ook niks meer zeggen | Try Out

do 10 oktober 2024

20.15 uur, entree € 20,00.

George & Eran
Je mag ook niks meer zeggen | Try Out

Een actuele, persoonlijke stand up theatervoorstelling over verschuivende grenzen. Over nieuwe woorden en oude gebruiken.

Over twee jongens, Jonata en Eran, van verschillende afkomsten en generaties die op zoek gaan naar een veilig looppad door dit moderne mijnenveld. Met veel humor en vaart balanceren ze op het dunne koord van elkaars grenzen en die van een veranderende maatschappij. De ene stap voorzichtig voor de ander zettende. Voorzichtig. Adem in, adem uit. Kijk waar je loopt. Want een misstap is zo begaan…
George & Eran Producties is een theatergezelschap waarvan de Syrische Nederlander George Elias Tobal en Joodse Hollander Eran Ben-Michae¨l het hart vormen en waar altijd nieuwe, zelfgeschreven stukken worden gemaakt. Zij geven met hun voorstellingen een menselijk gezicht aan grote thema’s die zich afspelen binnen en buiten de grenzen van ons kikkerlandje en onze stad of buurt.
Zo proberen ze grip te krijgen op brandende en soms abstracte kwesties en gebeurtenissen, thema’s die ons dagelijks leven binnendringen en ons bewust of onbewust beïnvloeden.

Bekende voorstellingen van George & Eran Producties zijn onder meer George & Eran worden racisten, de brieven van Mia & Jihad van Liefde.


Locatie

Klooster | Theater
Wilhelminaweg 77, 3441XB Woerden


Website: George & Eran Je mag ook niks meer zeggen | Try Out


Klooster | Theater

Klooster | Theater