Inloggen
Inloggen op Cultuurlokaal.nl



Stuur berichten voor de agenda naar de redactie.

Bevrijdingsconcert

zo 5 mei 2024

Aanvang 20.00 uur gratis toegang

Op zondagavond 5 mei geeft Harmonie de Vriendschap een bevrijdingsconcert in de Bonaventurakerk in samenwerking met de stichting 4 en 5 mei Woerden.

De muziekkeuze voor dit concert staat in het teken van herdenken en vieren van de bevrijding. Burgemeester Victor Molkenboer zal het concert openen met een toespraak.

De entree is gratis u wordt van harte uitgenodigd om dit concert bij te wonen.

 

Om 20.00 uur ‘s-avonds wordt de bevrijdingsdag in Woerden afgesloten met een concert in de Bonaventurakerk om samen de vrijheid te vieren. Op het programma staan enkele klassiekers, maar ook een aantal onverwachte werken. We hopen u zo een gevarieerd en passend programma te kunnen bieden.

Dit keer op het programma: Give Us Peace van Ted Huggens; een bijzondere compositie gebaseerd op ‘Dona Nobis Pacem’ met een dubbele trompetsolo. Ook hoort u This Majestic Land van Michael Hoppé en filmmuziek uit Band of Brothers.

Ook het lichtere repertoire ontbreekt niet dit concert. Zo staat op het programma: Italian Holiday van Robert Longfield: een meldey van overbekende Italiaanse liedjes zoals Vesti La Giubba, La Donna e Mobile en O Sole Mio. Ook een feel-good classic: Feeling Good bekend van Nina Simone, Sammy Davis jr., Michael Buble en vele, vele anderen. Ook toepasselijk voor deze be vrijdingsdag: Swing’s the Thing van Warren Baker.

 


Locatie

Bonaventurakerk, Rijnstraat 60
Woerden


Website: Bevrijdingsconcert


Harmonie de Vriendschap

Harmonie de Vriendschap