Inloggen
Inloggen op Cultuurlokaal.nlStuur berichten voor de agenda naar de redactie.

70e Woerdense Vakantie Week

vr 16 augustus 2024 t/m za 24 augustus 2024

Ben jij klaar voor de 70ste editie van de Woerdense VakantieWeek?
Ook dit jaar ben jij natuurlijk weer van de partij tijdens de Woerdense VakantieWeek. Een bijzondere 70ste editie! Dus zet de week van 16 t/m 24 augustus met een dikke pen in jouw agenda, want dan is het weer de Leukste Week van het Jaar!
Tijdelijk; Early Bird passe-partouts met korting
Alleen nu kan je met korting een Early Birds passe-partout kopen. Deze passe-partouts, die nu € 54,50 kosten, geven je toegang tot alle betaalde activiteiten*. De familieavond, een avondje comedy en de Popavond, natuurlijk wil je daarbij zijn... en dan heb je jouw passe-partout er alweer ruimschoots uit. Kortom; wil jij niets missen, wacht dan niet te lang. want de voor de Early Bird passe-partouts geldt, op is op!
*Let op, voor de Bingo-avond moeten losse kaarten gekocht worden.

Koop jouw Early Bird Passe-partout
TATATADA
DE LINE-UP VOOR DE 70ste EDITIE VAN DE WOERDENSE VAKANTIEWEEK!
Nog meer goed nieuws: vrijwel alle artiesten voor de feestavonden zijn bekend! We hebben een prachtige line-up voor je in petto, dus kies maar uit waar jij graag heen wil.

Het Feestcafé
Tijdens het Feestcafé ga je uit je dak op de hits van onder meer André Hazes, met de André Hazes band, Monique Smit, Wesley Bronkhorst, Wolter Kroes, Jeffrey Heesen en Michiel Ruijter. Aan Jarnoo kan je de presentatie wel overlaten! En natuurlijk is ook Q-Music - 4 uur fout weer aanwezig! Wat een lekkere start van een fantastische week.


Locatie

Excercitieveld
Woerden


Website: 70e Woerdense Vakantie Week


Woerdense Vakantie Week (WVW)

Woerdense Vakantie Week (WVW)