Inloggen
Inloggen op Cultuurlokaal.nlStuur berichten voor de agenda naar de redactie.

Van de Hoop een Deugd Maken, voorstelling voor mantelzorgers

do 18 april 2024

20.15 uur.

Waardering voor mantelzorgers in Woerden: een betoverende theatervoorstelling.

Woerden, 14 maart 2024 (Persbericht) - Op 18 april aanstaande zal de betoverende voorstelling "Van de Hoop een Deugd Maken" in de avond te bewonderen zijn in Het Klooster, dankzij de inspanningen van de Werkgroep Mantelzorgondersteuning. Deze werkgroep, samengesteld uit diverse vrijwilligersorganisaties, wenst haar diepe waardering te uiten voor de moedige mantelzorgers die actief zijn in Woerden. Je bent mantelzorger wanneer je regelmatig of doorlopend zorgt voor een naaste of iemand in je omgeving.

Bezoekers zullen getuige zijn van een poëtische vertoning rondom twee ervaren pleegzusters. Centraal staat een kast, gevuld met potten, doosjes en flesjes waarin dagelijkse boodschappen van mensen voor wie zij zorgen zijn verzameld. Met een open blik benaderen de zusters verschillende situaties.

De voorstelling belooft een combinatie te zijn van diepgang en humor, waarbij je als mantelzorger niet alleen herkenning zult vinden, maar ook wordt aangemoedigd en geïnspireerd. De rollen worden vertolkt door Nicoline van de Beek en Henriëtte Zoon.

Voor zij die mantelzorger zijn of een mantelzorger kennen en hen een speciale avond uit gunnen, zijn kaarten verkrijgbaar via www.kloosterwoerden.nl. De voorstelling wordt namens de werkgroep gratis aangeboden.


Locatie

Klooster | Theater
Wilhelminaweg 77, 3441XB Woerden


Website: Van de Hoop een Deugd Maken, voorstelling voor mantelzorgers


Klooster | Theater

Klooster | Theater