Inloggen
Inloggen op Cultuurlokaal.nlStuur berichten voor de agenda naar de redactie.

Huiskamerconcerten

wo 15 mei 2024

De vogels fluiten, het blijft al een beetje langer licht en de lente komt eraan! Voor de organisatie het signaal om de huiskamerconcerten van het voorjaar van 2024 aan te kondigen. Op dinsdag 24 april en woensdag 15 mei zijn de eerste twee concerten van dit jaar.

In het voorjaar van 2019 organiseerden Will, Aimée en Mark het eerste huiskamerconcert met zangeres Nona als gast. Hierna volgden er een hele rits aan mooie avonden in verschillende huiskamers in Woerden, Zegveld en Kamerik. Het concept is simpel. Genieten van muziek in een huiselijke sfeer zonder ruis van pratende mensen of rinkelende bierglazen. Daarnaast weten de luisteraars niet naar wie ze gaan luisteren. Dat blijft tot op de avond zelf geheim. Zodra alle luisteraars zitten en voorzien zijn van een drankje kondigen we de artiest aan. De afgelopen edities waren onder andere SharyAn, Tim Akkerman, Leif de Leeuw, Douwe Bob, Tim Knol en Krystl te gast. De sfeer is intiem en voor iedereen toegankelijk. De artiest kan zijn of haar verhaal vertellen en muziek spelen in een muisstille huiskamer. Komend voor voorjaar staat alweer de 20e editie op het programma.

In het voorjaar staan er weer 2 edities gepland. Op dinsdag 24 april en op woensdag 15 mei kunnen luisteraars weer genieten van 2 gave artiesten die de organisatie heeft gestrikt.
Aanmelden voor de huiskamerconcerten in het voorjaar van 2024 kan door een mail te sturen naar huiskamerconcertenwoerden@gmail.com. De kosten zijn €10 en per mail worden de luisteraars op de hoogte gehouden. 


Locatie

Huiskamerconcerten Woerden

Huiskamerconcerten Woerden

Huiskamerconcerten Woerden