Inloggen
Inloggen op Cultuurlokaal.nl


Nieuwsbrief
Opgeven voor de Cultuurlokaal.nl nieuwsbriefItems voor agenda of nieuws zenden naar info@cultuurlokaal.nl

Big Band en Jeugdorkest- Leden gezocht

publicatiedatum: wo 15 juni 2022

Het Klooster zoekt nieuwe leden voor het Jeugdorkest en De Big Band. Het Jeugdorkest, met leden tussen de 10 en 18 jaar, is ook bekend buiten Woerden. Het orkest heeft al uitwisselingen gedaan in Nederland, Duitsland, Belgi├ź, Oostenrijk, Denemarken en Zweden en bestaat o.a. uit strijkers, blazers en ritme-sectie en een wisselende zangsectie.

 

Zo speelt het jeugdorkest popmuziek, filmmuziek en klassieke muziek en cross-overs tussen de verschillende genres.

 

De Klooster Big Band, met jongeren en volwassenen , heeft inmiddels al vele jaren een swingende plek binnen Het Klooster. Ze spelen jazz, maar ook latin, fusion en rock. De instrumentale bezetting bestaat uit alt-, tenor- en baritonsaxofoon, trompet, trombone, toetsen, bas, gitaar, drums en percussie.


De band en het orkest treden regelmatig op en doen mee aan bijzondere projecten, zowel binnen als buiten de muren van Het Klooster. De muzikale leiding is in handen van dirigent en arrangeur Casper Dik. Hij heeft veel ervaring en weet op een prettige manier het maximale uit de musici te halen.


Geïnteresseerden zijn van harte welkom om een keer op proef mee te spelen. Enige ervaring en het kunnen lezen van bladmuziek is daarvoor een vereiste. Kijk voor meer informatie en aanmelden op kloosterwoerden.nl/samen-musiceren/ of neem contact op via info@kloosterwoerden.nl - 0348 42 30 66