Inloggen
Inloggen op Cultuurlokaal.nl


Nieuwsbrief
Opgeven voor de Cultuurlokaal.nl nieuwsbriefItems voor agenda of nieuws zenden naar info@cultuurlokaal.nl

Schrijfcafé : Muziek en vaders

publicatiedatum: zo 12 juni 2022

Op zondag 19 juni 2022 is weer een Schrijfcafé voor iedereen die van schrijven houdt, wel (weer) wat inspiratie kan gebruiken, in de schrijfflow wil komen, nieuwe technieken wil leren, ervaringen wil delen en inspiratie wil opdoen. Het is bij House of Arts onderaan de molen (Molenstraat 40 in Woerden) van 19.30-21.30 uur.

 

Ieder Schrijfcafé staat bol van de inspirerende oefeningen die het schrijven stimuleren, deze keer laten we ons inspireren door muziek en door vaders want het is Vaderdag.
Het Schrijfcafé is voor iedereen die van schrijven houdt. Of je nu beginnend bent of al meer hebt geschreven, iedereen kan aansluiten. Je hoeft niet foutloos te kunnen schrijven, je schrijft vooral vanuit je gevoel. Daar komen mooie schrijfsels uit, of ze nu gebaseerd zijn op je eigen leven of op fantasie, alles is mogelijk.


Plezier staat voorop
Er zijn veel mensen die wel eens schrijven, maar in de hectiek van alle dag komt het er niet van om dat structureel te doen, hier kan dat, dus kom zelf een keer ervaren. Dus wie wil kan meedoen met oefeningen waar iedereen mee aan de slag kan en die je op gang helpen, je zelf aan het schrijven zetten. Het is verrassend wat er uit komt, maar plezier in schrijven staat voorop.

 

Schrijfcafé Woerden House of Arts zondag 19 juni  11.00-13,00


Kosten en aanmelden
De schrijfcafé ’s zijn los van elkaar te volgen en de kosten bedragen 15 euro voor het online schrijfcafé. Aanmelden is wel nodig bij tekst@winnyvanrij.nl.