Inloggen
Inloggen op Cultuurlokaal.nl


Nieuwsbrief
Opgeven voor de Cultuurlokaal.nl nieuwsbriefItems voor agenda of nieuws zenden naar info@cultuurlokaal.nl

Onderhoudswerkzaamheden Oudelandseweg

publicatiedatum: di 7 juni 2022

Vanaf maandag 13 juni tot 15 juli wordt er onderhoud uitgevoerd aan de Oudelandseweg. Stoepranden en waterkolken worden gesteld, het trottoir opnieuw bestraat en de rijbanen krijgen een nieuwe laag asfalt. De werkzaamheden betreffen het deel van de Oudelandseweg vanaf de Oostdam tot en met de kruising met de ’s- gravensloot.

 

Wanneer?
De aannemer start op maandag 13 juni. Naar verwachting duren de werkzaamheden tot en met vrijdag 15 juli. De aannemer is op werkdagen van 7.00 tot 16.00 uur aanwezig.

 

Bereikbaarheid
De Oudelandseweg wordt gedurende vier weken stad-uit afgesloten voor gemotoriseerd verkeer. Stad-in blijft hierbij open. In de laatste week wordt de weg wel in beide rijrichtingen afgesloten voor autoverkeer, dit vanwege het asfalteren van de weg. De route blijft voor fietsers en voetgangers in beide richtingen beschikbaar. Omleidingen staan met borden aangegeven en verkeer wordt begeleid door verkeersregelaars.

 

Bereikbaarheid panden
De woningen en bedrijven blijven gedurende de werkzaamheden bereikbaar te voet en per fiets. Met de auto kan het zijn dat u op een bepaalde dag of tijd niet op uw oprit kan komen. Hierover wordt u vooraf door de aannemer geïnformeerd. Ook voor bewoners en ondernemers geldt dat de route alleen stad-in beschikbaar is.

 

Mogelijke hinder
Tijdens de werkzaamheden doen we ons best om hinder voor zoveel als mogelijk te beperken. Echter bij het frezen van het asfalt, kan geluidsoverlast optreden voor direct aanwonenden.

 

Doorgaand verkeer
Voor doorgaand verkeer is een omleiding van kracht. Deze gaat via de Utrechtse Straatweg en de N198. Hierdoor treedt er vertraging op vanwege een langere route. Daarnaast wordt er extra drukte verwacht op de Polanerbaan in de richting Utrechtsestraat en op de Utrechtsestraat stad uit. Houd daarom rekening met langere reistijden.

Met het openbaar vervoer zijn aparte afspraken gemaakt over de routes en tijden. Kijk voor de actuele dienstregeling op https://9292.nl/ Nood-en hulpdiensten hebben te allen tijde toegang.

 

Contact
Heeft u vragen, dan kunt u contact opnemen met de omgevingsmanager via het telefoonnummer 0650295962 of stuur een mail naar Tjibbe Dijk via dijk.t@woerden.nl.