Inloggen
Inloggen op Cultuurlokaal.nl


Nieuwsbrief
Opgeven voor de Cultuurlokaal.nl nieuwsbriefItems voor agenda of nieuws zenden naar info@cultuurlokaal.nl

Klooster; nieuw cursusseizoen

publicatiedatum: ma 6 juni 2022

Dit jaar heeft Het Klooster weer een veelzijdig cursusaanbod samengesteld met cursussen muziek, dans, theater en digital arts voor jong en oud met oneindig veel mogelijkheden. Nieuw dit jaar zijn o.a. de danscursus ‘urban pop’ voor jongeren en de theatercursussen ‘cabaret’ en ‘oriënteren op regisseren’ voor volwassenen.

 

Het Klooster is klaar voor het nieuwe seizoen met een nieuw aanbod cursussen muziek, dans, theater en digital arts.
 

Ook gaat Het Klooster starten met een speciale oude muziekafdeling met ensembles en individuele lessen op o.a. klavecimbel, luit, traverso of barokviool.

 

Bij Het Klooster staat samen musiceren centraal. Naast lessen op meer dan 20 verschillende muziekinstrumenten en zang kun je bij Het Klooster structureel en projectmatig samen musiceren in tal van koren, bands, ensembles en orkesten. Van het Klooster Jeugdorkest tot de Klooster Big Band, van het Cappuccino Orkest tot het Bluegrass Ensemble, van Jamsessies in de foyer tot het Close Harmony Projectkoor, er zijn opties in overvloed voor elke leeftijd en ieder niveau.

 

Inschrijven kan vanaf vandaag via deze LINK
Het Klooster raadt iedereen aan voor 1 juli in te schrijven, want bij sommige cursussen is het aantal deelnemers beperkt.