Inloggen
Inloggen op Cultuurlokaal.nl


Nieuwsbrief
Opgeven voor de Cultuurlokaal.nl nieuwsbriefItems voor agenda of nieuws zenden naar info@cultuurlokaal.nl

Night of Talent

publicatiedatum: wo 8 juni 2022

Talent XL voorstelling op woensdag 15 juni om 20.00 uur in Het Klooster. Tijdens de Night of Talent tonen de cursisten van het Talent-XL programma van Het Klooster zich aan het publiek, allemaal vanuit hun eigen, unieke interpretatie. De muziek-, dans-, musical- en theatertalenten bundelen hun krachten in een veelzijdig programma.

 

(Foto: metLEV-fotografie)


Over de voorstelling:
“Op een onverwacht moment wordt er een manuscript gevonden. Direct is duidelijk dat dit een bijzondere vondst is. Muzikanten en kunstenaars zoeken naar de juiste interpretatie van dit stuk. Wat wil dit manuscript ons vertellen? Is er één waarheid? Of kunnen er meerdere waarheden naast elkaar bestaan? ”Een multidisciplinaire voorstelling over wie we zijn en wie we wíllen zijn, over zoeken en vinden.


Talent XL

Talentontwikkeling neemt bij Het Klooster een belangrijke plaats in. Al vele jaren hebben we een succesvol talentenprogramma op het gebied van muziek. Vanaf seizoen 2019-2020 is dit programma uitgebreid met speciale activiteiten voor dans- en theater- & musical talenten.

Het Talent XL programma biedt de meest gevorderde en meest getalenteerde amateurmusici uit de regio extra stimulansen en ontwikkelingsmogelijkheden. Zo kunnen jaarlijks maximaal drie deelnemers uit Talent XL in aanmerking komen voor een Vriendenprijs, een beurs van € 500, beschikbaar gesteld door de Vereniging Vrienden van Het Klooster, voor het volgen van extra individuele lessen bij een gastdocent (bijvoorbeeld een conservatorium-docent). De Vriendenprijswinnaars zijn tijdens de Night of Talent te zien.

 

Kaartverkoop (tot 25 jaar gratis)
Kaarten à € 7,50,- zijn te koop op de website Kloosterwoerden.nl, telefonisch via 0348-423066 of persoonlijk aan de kassa. De kassa is open van maandag t/m vrijdag van 9.00 -17.00 uur. Voor bezoekers tot 25 jaar is de toegang gratis. Ze moeten wel een kaart besteld hebben.