Inloggen
Inloggen op Cultuurlokaal.nl


Nieuwsbrief
Opgeven voor de Cultuurlokaal.nl nieuwsbriefItems voor agenda of nieuws zenden naar info@cultuurlokaal.nl

Huiskamerconcert was weer fijn!

publicatiedatum: vr 3 juni 2022

Vorige week had de zevende editie van Huiskamerconcerten Woerden plaats. In een mooie huiskamer aan de Meeuwenlaan hebben meer dan 30 luisteraars genoten van een heel fijn intiem concert van Stephanie Struijck. Stephanie, ook wel bekend als Stevie Ann, nam de luisteraars mee op haar reis langs mooie eigen geschreven Nederlandstalige nummers.

 

 Natuurlijk mocht haar cover Queen “One year of love” niet ontbreken. De luisteraars waren ontroerd en geraakt door de prachtige stem en het mooie gitaarspel van Stephanie.

 

Huiskamerconcerten Woerden laat Woerden kennis maken met nieuwe, hedendaagse kleinkunst, cabaret en/of muziek in de vertrouwde, intieme setting van een huiskamer.


Voor hen die willen genieten van het moment, het talent en dicht bij de artiest willen staan zonder ruis zoals pratende bezoekers, het glasgerinkel van de bar of andere omgevingsgeluiden.
De artiest blijft geheim en een dag van tevoren wordt de locatie bekend via de mail bekend gemaakt aan de aanmeldingen. De afgelopen tijd hebben Lucas Hamming, Tim Knol, Charl Delemarre, Krystl, Gerson Main, Nona en Maurice van Hoek opgetreden. 

 

Achtste editie
Dinsdag 21 juni is de volgende editie. Dat is de laatste voor de zomerstop. Dus wil je komen luisteren? Pak dan snel je kans en meld je aan. Dit kan door een mail te sturen naar huiskamerconcertenwoerden@gmail.com