Inloggen
Inloggen op Cultuurlokaal.nl


Nieuwsbrief
Opgeven voor de Cultuurlokaal.nl nieuwsbriefItems voor agenda of nieuws zenden naar info@cultuurlokaal.nl

Midzomer theater Kameryck

publicatiedatum: di 31 mei 2022

Met trots presenteert Kameryck, voor het 3e jaar op rij, op vrijdag 5 en zaterdag 6 augustus 2022 een prachtig en gevarieerd programma tijdens het Midzomer Theater met cabaretier Boban Benjaming Braspenning en Beth&Flo . Het Midzomer Theater is een all-inclusive evenement. (€ 105,- p.p)

 

Midzomer theater 2022 De voorstellingen
 

Boban Benjaming Braspenning
Hij is winnaar van de jury- en publieksprijs van het Groninger Studenten Cabaret Festival 2021. Naast veelzijdig cabaretier is hij afgestudeerd Econoom en Ethicus. Vanuit zijn studentenkamer heeft hij een muzikaal cabaretprogramma over woningnood geschreven - Boompje Beestje -.

Beth&Flo
Beth & Flo, oftewel Elsbet Remijn en Claudette Verhulst, studeerden aan het Koninklijk Conservatorium te Den Haag, waar zij beiden hun Masterdiploma klassiek piano behaalden. In 2020 kwam het duo, dat erom bekendstaat de grenzen van het klassieke concert te verleggen, tot de Finale van het Amsterdams Kleinkunst Festival (AKF). De jury omschreef hen als “een veelbelovend cabaretduo dat klassieke muziek knap weet te combineren met prachtige scènes”.

 

Je wordt de hele avond verwend met:

• Hapjes en drankjes
• Een heerlijk 3-gangen diner en
• Theater op topniveau.

De theatervoorstellingen vinden buiten op ons grasveld plaats in een sfeervolle, informele setting tussen de verlichte bomen en brandende fakkels. Het ontvangst, diner en de borrel worden geserveerd in één van onze prachtige ruimtes met uitzicht over de polders van het Groene Hart. Een bijzondere avond uit op een adembenemende en sprookjesachtige locatie.

 

Tickets Compleet verzorgde avond uit voor € 105,00 pp
Programma

17:00 uur ontvangst
18.00 uur 3-gangen diner
20:30 uur eerste voorstelling
21:15 uur pauze met hapjes en drankjes
22:00 uur tweede voorstelling
22:45 uur borrel
23:30 uur einde
Rolstoel toegankelijk