Inloggen
Inloggen op Cultuurlokaal.nl


Nieuwsbrief
Opgeven voor de Cultuurlokaal.nl nieuwsbriefItems voor agenda of nieuws zenden naar info@cultuurlokaal.nl

Historische Taptoe op het kerkplein

publicatiedatum: vr 27 mei 2022

Historische Taptoe is te zien en horen op 18 juni. Plaats het kerkplein, aanvang 19.30 uur. De gehele vereniging zal zich presenteren in samenwerking met korpsen uit de omgeving en een aantal zeer gerenommeerde showbands. De toegang is vrij, wel is er een collecte tijdens de Taptoe, om de zeer hoge kosten verbonden aan de organisatie te dekken.

 

In 2022 organiseert Harmonie De Vriendschap een speciale Woerden 650 - editie van de Taptoe van Woerden. Het muzikale spektakel wordt grootser en feestelijker dan ooit en krijgt de naam Historische Taptoe. Showbands & verenigingen uit de regio zijn uitgenodigd om deel te nemen

 

De Woerdense Taptoe is de oudste burgertaptoe van Nederland, diverse gastkorpsen zorgen samen met Harmonie de Vriendschap voor een echt spektakel!

 

 

Woerden 650 doorgeefvideo. Aan het woord is Arnold van Poeteren. Arnold is secretaris van Harmonie “De Vriendschap” en spreekt over de geschiedenis van de Woerdense Taptoe en het Kerkplein.

De video is gemaakt door Onno Schmitz

 

 Interesse om het project financieel te ondersteunen of om op een andere wijze bij te dragen aan de organisatie? Neem dan contact op met Arnold via info@woerden650.nl (o.v.v. Taptoe).