Inloggen
Inloggen op Cultuurlokaal.nl


Nieuwsbrief
Opgeven voor de Cultuurlokaal.nl nieuwsbriefItems voor agenda of nieuws zenden naar info@cultuurlokaal.nl

Het Zwanenmeer bij Annex

publicatiedatum: do 12 mei 2022

De live opera- & balletvoorstellingen uit het Londense Royal Opera House zijn terug bij Annex! Na een jaar afwezigheid door corona kun je, Donderdag 19 mei, de laatste live-registratie van dit seizoen bezoeken. Een complete avond uit inclusief een glas wijn met amuse-hapjes tijdens de pauze.

 

Dit klassieke sprookje beeldt de strijd uit tussen goed en kwaad en de poging om alles met liefde te overwinnen. De magie van de meren, bossen en paleizen wordt tot leven gebracht met schitterende ontwerpen van John Macfarlane en een sublieme partituur van Tsjaikovski.

De weelderige productie van Het Zwanenmeer van het Royal Ballet keert terug op het podium van het Royal Opera House nadat de heropleving in 2020 werd onderbroken door de sluiting van de theaters door de pandemie.

Deze klassieker in het repertoire is het bewijs van de blijvende liefde van wijlen choreograaf Liam Scarlett voor het classicisme en van zijn aangeboren muzikaliteit die in deze productie tot uiting komen.

Het orkest is het Royal Opera House.

 

  • Aanvang: 20:15u
  • Duur: 3 uur en 20 minuten (inclusief twee pauzes)
  • Prijs: €27,50 incl. een glas wijn en amusehapjes

U kunt tijdens de voorverkoop uitsluitend kaarten kopen. Dit kan online of aan de kassa. Reserveren (online en telefonisch) is mogelijk vanaf enkele weken voor de voorstelling.